J00 og J99 til elitecuper i Sverige i påska

Tyreso Karlstad elitecup

Våre meget lovende J00- og J99-lag skal mathes på topp nivå i mens vi andre nyter påskesol, kvikk-lunsj og appelsin.

J00 er invitert til Stockholm, hvor Tyresö, Sveriges fremste damefotballklubb, arrangere sin årlige elitecup. Våre jenter skal opp mot lag fra Danmark, Finland og Sverige i sin innledende gruppe. Du kan følge dem her: http://www.tyresoff.se/ungdom/. Øvrige norske lag med på cupen er Ready, Lyn og Bærums Verk Hauger, alle på høyt nivå i sin klasse.

J99 drar til Karlstad og skal møte 4 sterke svenske lag i sin innledende pulje, følg med på http://www.cuponline.se/group.aspx?cupid=6727&id=17307. Her er det kun Ull/Kisa og vi som er invitert til å matche sju svenske og ett finsk meget gode lag.

Det er veldig inspirende for Bærum SK at våre jentelag blir invitert på slike elitecuper, det gir oss en mulighet til knytte kontakter og teste nivået. Vi ønsker våre jenter, trenere, støtteapparat og supportere en riktig god tur og masse lykke til. Dere er flotte representater for klubben og vi er stolte av å kunne sende gode lag til slikt selskap.

PS! Våre to lag møttes i intern treningkamp mandag, resultat J99-J00 4-2 (1-0) som forventet når det er et år forskjell på lagene…