Informasjonsmøte Bærum Sportsklubb

Informasjonsmøte Bærum Sportsklubb 1.divisjon sesongen 2014 – mandag 10.mars kl.19.00 i klubbhuset.

logo_alene

Informasjonsmøte Bærum Sportsklubb 1.divisjon sesongen 2014 – mandag 10.mars kl.19.00 i klubbhuset.
Etter en flott opprykksesong i fjor kan vi nok en gang invitere til spennende 1.divisjonskamper på Sandvika Stadion. Alle med hjerte for Bærum Sportsklubb har mye å glede seg til – og vinterens treningskamper viser at A-laget vårt virkelig har planer om å bite godt fra seg når tradisjonsrike klubber som bl.a. Fredrikstad, Tromsø, Sandefjord og Bryne kommer på besøk for å spille mot våre helter i gult og sort.
Med spill i 1.divisjon igjen er Bærum på nytt en del av det gode selskap i Norsk Toppfotball, noe som betyr større oppmerksomhet, både i media og blant folk flest, og også kamper som blir vist på TV.
Dette innebærer igjen at det blir stilt større krav til oss som klubb bl.a. mht. gjennomføring av kamparrangementene på Sandvika Stadion. Vi vil legge opp til at mange av arbeidsoppgavene skal løses på dugnad av Bærumsforeldre og andre frivillige, men det er allikevel viktig at vi har en arrangementsgruppe bestående av personer som er opptatt av Bærum Sportsklubb og ønsker å bidra på et eller annet område.
Jo flere som bidrar – jo mindre belastning på hver enkelt.
Vi inviterer derfor til et informasjonsmøte i klubbhuset mandag 10.mars kl.19.00 der vi i tillegg til å se på hvilke oppgaver som skal løses ifm. hjemmekampene våre også vil få besøk av trener Morten Tandberg som vil gi oss en fersk oppdatering fra A-laget før de drar på treningsleir på La Manga, som vil være den siste finpussen før sesongåpningen som er søndag 6.april hjemme mot Hønefoss.

Vi håper flest mulig har lyst til å bidra til at arrangementene på Sandvika Stadion kan gjennomføres på en skikkelig måte og ser frem til å treffe mange av dere på et hyggelig møte i klubbhuset.
Enkel servering.

Med hjertelig hilsen
Bærum Sportsklubb v/Inger, Ståle og Svein Erik