Coerver Etter Skoletid

Coerver Etter Skoletid: Bærum Sportsklubb har inngått samarbeid med Coerver Coaching for å kunne tilby ett profesjonelt tilbud basert på internasjonale referanser. Coerver Etter Skoletid er et fotballtilbud for de som er til de som ønsker ekstra fotballtrening. Disse treningene kommer i tillegg til trening og kamper som gjennomføres av de enkelte lagene. Coerver Etter Skoletid er et tilbud til alle barn i området – ikke kun for medlemmer i Bærum Sportsklubb.

Coerver jobber med klubber som Real Madrid, Juventus, Benfica og Manchester United. Bare for å nevne noen. Nå er altså Bærum SK også en stolt medlem av dette nettverket.

 

 

HVILKE DAGER: Deltagerne vil kunne velge mellom 1, 2 eller 3 dager pr uke. Vi benytter oss av dagene tirsdag, onsdag  og torsdag. Deltagerne vil ved påmelding måtte spesifisere hvilke dager de ønsker å delta. Coerver Etter Skoletid følger normalt skoleåret. (I sommer- og høstferie kan imidlertid Bærum Sportsklubb Fotballakademi tilby Fotballskoleaktiviteter for de som vil ha ballaktivitet og utvikle seg som spiller.)

FOR HVEM: Målgruppen vil være gutter og jenter i aldersgruppen 2006-2013 (2014 fra høsten 2020).

NÅR: Tirsdag, onsdag og torsdag 1400-1600 med effektiv treningsøkt fra 1500-1600. Det er transporttilbud fra skolene etter skoletid, slik at deltagerne er sikret å rekke treningene.

HVOR: På Kadettangen har vi alt på et sted. 11’er kunstgressbane med undervarme, 7’er kunstgressbane med undervarme, Bærumshallen (7er-størrelse) med kunstgress, samt garderober og klubbhus med kontorer, kjøkken og fellesrom.

TRANSPORT: Bærum SK disponerer både en 16-seter og flere 8-seters minibusser til transport av deltakere fra skolene. Ved påmelding må det meldes inn når man slutter på skolen, slik at vi kan legge opp til transportruter tilpasset når de enkelte skolene/årsklassene slutter. Vi henter primært på Evje, Blommenholm, Høvik skole og Emma Hjort. Hvis ditt barn ikke går på noen av disse skoler, ta kontakt med oss så ser vi hva vi får til. Vi finner løsninger hvis det er ønskelig.

SPORTSLIG GJENNOMFØRING: Vi vil legge vekt på begrepet læring gjennom fotball samtidig som vi skal ha allsidig aktivitet. Vi vil utvikle deltagernes ferdigheter med ball. Vi vil sette fokus på holdninger og verdier. Vi ønsker samtidig å skape et godt treningsmiljø og gode øyeblikk for alle deltagere.

TRENERE: Det er Coerver Coaching som stiller med sine profesjonelle trenere til Coerver Etter Skoletid tilbudet. De stiller strenge krav til trenere, slik at det pedagogiske blir best mulig for deltakern

Deltakerne må hentes innen kl.1600

Påmelding Coerver Etter Skoletid HER 

1 comment for “Coerver Etter Skoletid

Comments are closed.