Informasjon

OM BÆRUM SK FOTBALLAKADEMI: Bærum Sportsklubb har en klar ambisjon om å tilby et godt sportslig og sosialt fotballakademi for alle i de aktuelle aldersgruppene. Bærum SK Fotballakademi er et aktivitetstilbud til de som ønsker litt ekstra fotballtrening etter skoletid. Disse treningene kommer i tillegg til trening og kamper som gjennomføres av de enkelte lagene. Fotballakademiet er et tilbud til alle barn i området – ikke kun for medlemmer i Bærum Sportsklubb.

Meld deg på manuellt her: akademiet@baerumsk.no eller via følgende link: 

HVILKE DAGER: Deltagerne vil kunne velge mellom 1,2,3 eller 4 dager pr uke. Vi benytter oss av dagene mandag-torsdag. Deltagerne vil ved påmelding måtte spesifisere hvilke dager de ønsker å delta. Fotballakademiet følger normalt skoleåret. (I sommer- og høstferie kan imidlertid Bærum Sportsklubb Fotballakademi tilby Fotballskoleaktiviteter for de som vil ha ballaktivitet og utvikle seg som spiller.)

FOR HVEM: Målgruppen vil være gutter og jenter i aldersgruppen 2006-2012.

NÅR: Mandag-torsdag 1400-1600 med effektiv treningsøkt fra 1430-1600. Det er transporttilbud fra skolene etter skoletid, slik at deltagerne er sikret å rekke treningene.

HVOR: På Kadettangen har vi alt på et sted. 11’er kunstgressbane med undervarme, 7’er kunstgressbane med undervarme, Bærumshallen (7er-størrelse) med kunstgress, samt garderober og klubbhus med kontorer, kjøkken og fellesrom.

TRANSPORT: Bærum disponerer både en 16-seter og flere 8-seters minibusser til transport av deltakere fra skolene. Ved påmelding må det meldes inn når man slutter på skolen, slik at vi kan legge opp til transportruter tilpasset når de enkelte skolene/årsklassene slutter. Vi henter primært på Evje, Blommenholm, Høvik skole og Emma Hjort. Hvis ditt barn ikke går på noen av disse skoler, ta kontakt med oss så ser vi hva vi får til. Vi finner løsninger hvis det er ønskelig.

SPORTSLIG INNHOLD: Hovedaktiviteten vil være fotball, men vi vil også legge opp til alternative treningsøkter. Alt for at deltakerne skal ha det mest mulig gøy, men samtidig lærerikt og få mulighet til å utvikle seg.

SPORTSLIG GJENNOMFØRING: Vi vil legge vekt på begrepet læring gjennom lek samtidig som vi skal ha allsidig aktivitet. Vi vil utvikle deltagernes ferdigheter med ball. Vi vil sette fokus på holdninger og verdier. Vi ønsker samtidig å skape et godt treningsmiljø og gode øyeblikk for alle deltagere.

AKADEMITRENERE: Vi stiller strenge krav til trenere, slik at det fotballfaglige blir best mulig for deltakerne. Topp kvalifiserte trenere vil bli brukt, inkludert spillere fra klubbens A-lag. Hovedansvarlig for Bærum SK Fotballakademi vil være Trond Nielsen

For 2018 har vi gleden av å presentere en trenerstab bestående av Henrik Dahl, Massimo Herstadhagen, Jesper Espung, Håkon Øverby og Victor Holter.

PRISER: Inkludert i prisen er også mat ved ankomst til Kadettangen. Deltakerne må hentes innen kl.1630.

  • 1 dag/uke, pris pr. 6 uker kr.1425 + kr.150 for transport
  • 2 dager/uke, pris pr. 6 uker kr.1950 + kr.300 for transport
  • 3 dager/uke, pris pr. 6 uker kr.2550 + kr.450 for transport
  • 4 dager/uke, pris pr. 6 uker kr.3000 + kr.600 for transport

PÅMELDING ELLER SPØRSMÅL: Send en e-post til akademiet@baerumsk.no

UMIDDELBAR KONTAKT: Akademiansvarlig, Trond Nielsen, kan nås på mobil 99797533. Eventuelt ring klubbkontoret på 67 54 97 16.

Påmelding: https://www.superinvite.no/#/invitation/394868456436dbe743e4380554c0493a

  1 comment for “Informasjon

Comments are closed.