– Ikke ta fra oss «Kadda»

 

Kadda1

 

 

 

 

 

 

«Fjern fotballen fra Kadettangen»-innlegget i Budstikka har skapt reaksjoner.

Kadettangen står for det tryggeste og beste oppvekstmiljøet i hele Bærum.

Andreas Bergwitz-Larsen, pappa og lokalpatriot

 

Jeg reagerer kraftig på innspillet fra Anders Seim i Budstikka. Jeg har vært medlem i Bærum SK siden jeg var 6 år, og hatt utrolig mange minnerike opplevelser sammen med gode lagkamerater. Dette er vennskapsbånd som knyttes i tidlig alder og i mange tilfeller holder livet ut. Hva skulle være bedre enn at unger og ungdom skal ha et naturlig samlingssted og tilhørighet, når de treffer gode venner og venninner for en sunn og aktiv hobby som fotball er? Tilhørighet er nøkkelordet her – det å flytte Bærum SK til eksempelvis Rud vil jo fjerne alle røtter klubben har til Sandvika og området. Jeg tror ikke Seim er klar over hvor mye frivillig innsats som legges ned hos det enkelte lag og som skaper et samhold og mangfold nede på Kadettangen, eller Sandvika Stadion som det nå heter. Se heller hvilken glede, positivitet og engasjement klubben bidrar med for kommunens yngre borgere – og la de for all del ha Kadettangen som sitt naturlige sted å sparke fotball på i mange år framover. Tror Seim har gått ut på dato med sine innspill, og ikke forstått hvor viktig dette er for den enkelte fotballspiller og hvilken historie som ligger i røttene på Bærum SK, men å provosere har han i alle fall fått til. Han er kanskje ikke så opptatt av å få stemmer til gjenvalg lenger?

Øyvind Pettersen, tidligere spiller, trener og nå dommer og medlem i sportslig utvalg i Bærum SK

 

Jeg har barn på 8 og 10 år som flere gangen i uken har gleden av fotballtrening på Kadettangen (lagtrening, fotballakademi og trening i egen regi). Fotballen er en fantastisk arena for begge, hvor de får utfoldet seg fysisk, bygger et stort sosialt nettverk og hvor alle får være med. Kadettangen med sine fasiliteter gir en fantastisk mulighet til å holde på disse aktivitetene, for oss på Blommenholm finnes det ikke et tilsvarende alternativ.

Martin Westersø,40 år Engerjordet, Blommenholm, far til Wilma J05 og Oskar G03

 

Kadettangen bør beholdes og utvikles videre som idrettsplass, og min drøm er at vi om noen år har en liten, intim stadion med plass til både fotball og ulike kulturarrangement i hjertet av Sandvika. Når Anders Seim snakker om bypark, akvarium og badeland mener jeg at han er helt på villspor. Seim nevner Rud/Hauger området som ny lokasjon for Bærum SK. Bærum SK har hatt tilholdssted på Kadettangen i 100 år og Sandvika vil alltid være vårt hjem.

 Thomas Finstad (35), Slependen, Tidl. spiller, nå spillerutvikler i Bærum SK

 

Jeg har vokst opp med fotball på Kadettangen. Jeg bodde først på Tanum, så på Gjettum, men Kadettangen var alltid mitt andre hjem. Jeg spilte kamper på grusen der og trente der og på Kalvøya. Fra jeg var 7 til jeg var 18. Jeg flyttet hjemmefra, reiste ut i verden og kom hjem. Jeg fikk barn og flyttet tilbake til Bærum. Nå går jeg på Kadettangen igjen. Datteren min spiller og trener der. Det er kunstgress nå. Jeg ser A-laget spille kamper der. Kadettangen og fotball er vårt Bærum. Ikke ta det fra oss. Det er mer enn nok plass til deg der og.

Rikard Wærø, Høvik

 

Kadda er mitt andre hjem og er for meg en arena for gode oppvekstvilkår, sunn idrett og møte med massevis av hyggelige og engasjerte foreldre, ansatte, trenere og tillitsvalgte. Det er en seier i seg selv at vi har fått beholde dette området til fotball midt i Sandvika uten at de kommersielle kreftene har fått sluke det. Jeg kan ikke tenke meg et bedre formål på denne halvøya enn idrett og badeliv i sin nåværende form. Bærum SK ønsker å være Sandvikas stolthet og hører hjemme på Kadda!

Sigmund Gaaren (46), Evje, lagleder J98 og representant i juniorstyret

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *