Herrer C: Tilbake på et slags vinnerspor

Bærum Herrer C- Vestre Asker Herre 6-3 (5-0)

Vi fikk deng, juling og bank i forrige kamp mot Abildsø. Så lettere fortumlet har vi forsøkt å riste av oss den (uvante) følelsen og finne tilbake. Dog så det alltid noen utfordringer når man driver med breddeball, og i dag var det stor sommerfest på jobben der mange av gutta til hverdags sper på lønna til flesk og smør. Så vi måtte lete litt, men vi ble nok spillere.

Også i kvalitet skulle det vise seg!


Innledningsvis er vi ikke så halvgærne. Da spiller vi fussball som det heter øst for Danmark. Vi får også kampens første mål, som oppstår når trollmannen Merlin-Olsen blir felt i feltet.
Etter en kort diskosjon tar han det selv og setter den selv! Slik skal det gjøres, og hadde vi hatt mer enn 4v tilskuere så hadde det vært stormende jubel! Litt jubel og noe mer lettelse på benken er det i alle fall. 1-0 oss.


Så skifter kampen karakter. Gjestene fra vestsiden av Akerselva triller ball. I hatt. De har en høy treffprosent på pasningene, som tildels kan forklares med at de sentret stort sett til nærmeste plasserte medspiller. Allikevel så får vi ikke tak i «lærkula» og bruker kostbar energi. Er tross alt fredagskveld.


De får noen sjanser, mest halvsjanser, så veldig nære er de dog ikke.

Finnes to gir i oss

Jeg mener fra min sedvanlige benkplass at vi er noe heldige at vi leder 1-0 etter 30. Fra der av så har noen skrudd opp lokket og skjært opp bunnen på ketsjupflaska. For nå renner det inn mål.
To-null på kontring, tre-null på vanlig vis, før vi legger på til fire-null på nok et straffespark. Før vi skårer det siste målet i omgangen noen sekunder før halvtid.
5-0 er misvisende, men befriende. Så når vi satte på det ekstra giret, så fikk vi betaling i pose og sekk!

Tilbake til gamle synder!

2.omgangen er kort og godt svak. I alle fall om man ser på resultatet. Vi leder med såpass mye at kampens utfall aldri er i tvil, men det som gjøres utpå matta er ikke noe å blogge hjem om.
Så derfor lar vi være å forsure tilværelsen til de enn som måtte lese dette! Det ender med 6-3 på en totalt sett middels dag, men med sentrale fravær. Tre poeng er likefullt tre poeng, være seg om de kom på pent vis eller ikke. Så vi er tilbake på tabelltopp, noe vi vil være også til ferien om vi slår Ullerns femte beste menn kommende fredag.
Da får vi heller mekke en sommerfest selv, slik at forfall knapt vil finnes 😉

Kampens tre stjerner:
Didrik: Nok en solid kamp fra håndballgutten. Leser spillet, bryter spillet og er en bikkje i alle dueller! Flott levert
Emil: Ble vel et mål, men er involvert i flere. Rask, sterk og god defensivt fra sin offensive posisjon.
Torkel: Tre mål på tre straffer. Skaffer en av de selv.

ilbake til gamle synder