Herrer C: Slik breddeball skal være!

Bærum C- Grorud D 3-1 (0-1)

Alt var duket for nok en kamp i «breddeball-ligaen» 9 div. Få tilskuere, spillere i ulik kombo av shorts, drakter og strømper + og tvilsom oppvarming med dertil hoteknekk.

Så var vi gang! Virkelig. For vi tar kommandoen fra start. Det vi er best på er å trille ball, og det lykkes vi med gang på gang- minutt for minutt. Om NRK noen gang skal gå lavbudsjett, så melder vi oss til produksjon.

Sjanser ble også produsert, men vi brant de som vi skulle vært med Greven på stavkirke-raid på 90-tallet! Sånt blir det ikke mål av, og når Grorud kommer på en sjelden visitas, så vet «alle» hva som skjer.

Ballen spretter deres vei, opp og frem, og inn i nota. Vi kan notere 0-1 etter halvtimen. Vi trengte ikke kalddusjen, men fikk den like fullt. Ikke slik som Gunther som faktisk måtte bade på jakt etter ball omtrent på samme tida.

Like lite mål på oss i 1.omgang som i Rwanda (fra jr 4 turen i år)

Samhold er oppskriften på seier

Pausepraten er rolig som Bergprekenen til Jesus selv, muligens med noe mindre mening. Det kan de lesekyndige debattere. Like fullt så var vi det Venstre aldri er- helt enige om veien videre! Med det kom også målene, men du verden det satt langt inn.

For vi faller noe i prestasjonene, og i utakt med tiden, så begynner vi å få dårlig tid. Noen har dårlig tid på å finne løsning på Brexit, mens vi har ditto for å få med oss noe fra en kamp vi dominerer så til de grader.

Hadde jeg husket å skru på stadionuret så hadde klokka vist 86 minutter og stillingen 0-1. Ergo: poengtap, kanskje sågar tap.

Kongen på (John) Haugen!

Endelig får jeg brukt den overskriften. Den har ligget og modnet som god vin, ikke ulikt karen vi snakker om selv! For når vi trenger det som mest, så står han frem. Med hode, skulder, kne og særdeles lang tå! Slik blir det 1-1 av.

Før det blir 2-1! På minutter, når vi trengte det som mest. Helt flott levert!

Nå har tapre Grorud-gutter resignert, så på overtid av overtiden så skårer vi en til med Hurleen! Som akkurat ble satt inn. Hodestyrke betaler seg.

For laget så betaler samhold og tro seg. I form av tre poeng, og økt serieledelse da Sagene D tapte mot Vestli B. Fem poengs forsprang, fire kamper igjen.

Kampens tre stjerner:

*** John Haugen! Selvskrevent stjernedryss. Står frem når vi trenger en helt.

** Kristian Bjåmer! Rask, sterkt som Hulken og ballkontroll som Messi. Farlig hver eneste gang han kommer på løp. Trygg som Deutsche Bank defensivt.

* Henrik Geelmuyden! Stødig som ingen andre! Han telles som to forsvarere!