Herrer C: Så er en epoke over

Abildsø 2- Bærum SK 3 2-1 (1-0)

Mange tall og her kommer enda flere: Det er 1013 dager siden (kjernen av) denne gjengen sist tapte en kamp! Ellevilt, men nå skjedde det altså. Så la oss referere og refse hvordan det kom til det punktet:

For vi var enige etter forrige kamp (11-1 mot Bøler 2) at vi hadde en vei å gå når det gjelder å møte opp i god nok tid og oppvarming. I dag leverte vi på de punktene. Så grunnlaget foran kamp var det ikke noe å si på. Faktisk hadde saftblander Massimo også googlet hva soneforsvar er også, så vi snakker taktikk på en høy hylle!

Vi fikk rett nok ikke bruk for noe soneforsvar. For det er vi som eier ballen innledningsvis. Faktisk er de første 20 minuttene mer strålende enn Tsjernobyl! Det eneste som mangla var å komme til de store sjansene. For de uteble som dugg for sola!

Det ble dømt tilbakespill!

Og det straffer oss brutalt!

For mens vi sliter og sløser, så er hjemmelaget i grønt effektive. De utnytter en dødball og begår ran på høylys dag når de setter inn 1-0 etter ca 35 minutter. Vi faller litt etter det, men vi skaper nok til at vi burde minst ha uavgjort halvveis. Dog er det brutale faktum at det ikke er tilfelle, så vi burde bruke pausen til konstruktiv prat om veien videre

Det er ikke alle helt med på og det blir en konferanse med dommeren om alt og ikke. At vi har rett ang justismord opptil flere ganger kan være så, men det hjelper ikke noe når det beste VAR-beviset er enn knust telefon uten 4G!


Verden vil mer enn bedras, den er brutal!

Vi forsøker også i 2.omgang å bruke ball. Noe vi er gode på, men Abildsø er tilsvarende gode på å forsvare seg. Så tiden går og vi kjenner på frustrasjon. Vi har ligget under i kamper før, men aldri så sent som klokka viser nå (75 minutt). Vi slenger innpå med nytt krutt og i det gir en viss avkastning!

For i det 80 minutt så skårer vi. Et vakkert spillemål! Langs bakken tikk og takk og mer til. Til slutt er Talstad siste kar på ballen, og det er orden i regnskapet! Nå er troen stor på at vi skal klare seier! For det er vi som fører.

Dog så misforstår vi andre i de bakre rekker minuttet etterpå, og det ender med at det blir straffespark. Det er et ordentlig ballespark slik vi føler det. Dog har det lite å si og ballesparket blir til å tråkke på spiker når Abildsø skårer på nevnte spark. 2-1 med minutter igjen

Vi forsøkte til «the bitter end»

Vi gir ikke opp, dog så klarer vi ikke helt å skape de store sjansene. Vel og merke ikke før det har gått seks minutter på overtid. Da blir CLU overkjørt, voldtatt, plyndret og taklet 2 små meter fra blank kasse.

Allikevel ikke nok til at vi får 11-meter, så når det ikke går, så er det ingen verdens ting vi får gjort med at vi taper 2-1 mot årets beste motstand!

En epoke over, sesongen er fortsatt i spill

Så «streaken» med å ikke tape er over, men sesongen er langt fra det. Sagene 4 tok over tabelltopp (vi slo de 6-1 i vår), men vi skal gå for tre poeng mot Furuset alt i morgen (søndag 08 juni).

Vi spiller positiv fotball og bruker ball, og er gode i etablert forsvar. Det vi sliter med er å skåre. Så det må to harde dunk på ketsjupflaska før kampen mot Furuset i morgen! Skjer det, vinner vi. For i den grad noen er gode i 9divisjon, så er vi nettopp det (evt mindre dårlige)

Kampens tre stjerner

*** Talstad. Tilfører mye på midten.

** CLU. Nok en kamp der han vinner, fordeler både baller til oss og meldinger til motstander

*Fotballbanen. De har fått knotter i kunstgresset. Det må prisgis i form av en stjerne!