Herrer C: Rotete kamp endte med seier

Bærum SK C- Ski B 7-4 (1-1)

Fredag, byfest, fest og bygdefest. Allikevel stilte vi så sterkt som noen gang i sesongen. Vår kamp ble som ett smådårlig vors.

Ski skal ha honnør for å ta turen uten innbyttere, og med få utsikter for seier (tatt tabell og uten innbyttere i betraktning). Dog så var det ikke så stor forskjell på lagene. Vel, vi hadde ballen mer og flere sjanser, men i antall avslutninger så ble de første førtifem jevne.

Bortelaget i blått tar også ledelsen etter drøye kvarteret. På en kontring som i alle fall holder 5 divisjonsnivå. 0-1.

Vi lar oss ikke stresse, og vi burde ha skåra tidligere og oftere enn hva som ble tilfelle. Det ble dog med det ene signert kommende statsviter Henrik Geelmuyden. Til tross for 1-1 halvveis så føler vi at vi har kontroll på kampen.

Ikke så mange på kamp i dag (heller)

X-faktor, kondis og happy hour med fotball

Vi kunne, burde og skulle ledet halvveis. I pausen prater vi om å variere spillet mer, og samtidig være tålmodige. Vi vet at vi har krutt på benken, mens Ski ikke får byttet.

Troll i ord! Jo mer vi har ball, bruker den riktig og løper noe, så klarer ikke sympatiske Ski-spillere å ha samme gli. Selv om de tar ledelsen 1-2 tidlig i 2.omgang, så er det stadig større forskjell på lagene. 1-2 blir til 2-2, 3-2, 4-2, 5-2 og 6-2.

Så går kampen i en rotete fase, med god hjelp fra dommer. For offside er mål, kort deles ut, og stopp i spillet når ingen vil ha det. Yngre krefter slipper til, og klarer seg fint. Et overtråkk og tre mål senere er kampen over på stillingen 7-4.

Om vi senker oss pga (mangel på) motstand er vanskelig å si, men antagelig. Neste fredag er det toppoppgjør (finnes det i 9div?) mot Sagene sine fjerde beste menn.

Jeg vet ikke om Oslolosen kommer, men vi håper på støtte fra våre fire faste fedre!

Kampens tre stjerner:

*** Ingen

** CLU! Vinner det meste av dueller, skårer og får gult kort. En vanlig dag på jobben

*Didrik! Nok en solid kamp. Duellsterk, innsats og muskler i harmoni