Herrer C: Rett på sak

Vestli B- Bærum SK C 3-7 (0-3)

Festivalsesongen er over, sola forsvinner for tidlig og noen har reist videre på nye eventyr. Være seg folkehøyskole i Vinstra, NHH i Bergen eller noe realfag på NTNU (uten å innlede forhold til noen ansatte på campus).

Mens andre velger Oslo som studiested, og således fortsetter på laget. I tillegg er undertegnede en fattigmannsversjon av Urban Meyer, slik at nye spillere kommer inn. Her kan vi komme med en teaser: en tidligere landslagspiller som fortsatt holder juniornivå!!

Klart for høstjakta på poeng!

Effektivitet er nøkkelordet

Kampbildet er likt som når vi var verter for Vestli. De er gode individualister, men samspill er ikke like prioritert. Så selv om de dribler forbi, så stopper det opp når sentring sjelden er et alternativ.

Vi derimot hadde nok fått Drillo i godt humør. Ok, vi slo ikke langt, men vi slo kort og mye fremover. Når motstander er organisert som gresk økonomi, så betyr det muligheter. Som etter hvert betød mål.

1-0 kommer etter ca kvarteret når Jose kommer alene langs høyre kant. Chilenske hurtigtoget skjærer inn og avslutter som om han skulle vært spiss på Colo Colo!

Kampbildet fortsetter slik det starta. Vestli med ball, vi med kloke valg. Så halvveis ut i omgangen blir Marius Aalvik spilt igjennom, og han gjør som på Ibiza. Runder, danser og leker. 2-0 på åpen kasse.

2 mot 1 er IKKE feig for Marius Aalvik

Etter hvert så har Vestli sine sjanser, men kombinasjon av et godt forsvar og en god Johan i mål, fører til at vi holder stand defensivt.

3-0 og en tegnestift i kista (på dette nivået vet man aldri) kommer på en lobb som er er mange hakk over dette nivået! Utført av Torkel Mellin-Olsen. Han er alene med keeper fra 20 meter, keeper kommer ut.

Jeg er usikker på om han ikke orket å løpe forbi, eller bare fordi Torkel vet han kan lobbe. Uansett stopper han opp, stiller inn silkefoten og «vips» er buen komplett. 3-0 og bananer er et faktum.

2.omgang oppsummerer 9 divisjon

Det Vestli måtte ha av håp ble slukt tidlig i 2.omgang. For vi skårer 4-0 kun minutter ut i omgangen. Nå får vi også ha mer ball og en letta trener vurderer å sette seg innpå. Dog så skal man lede med mer enn 4-0 før det burde i det hele tatt vurderes.

5-0 hjelper på. Allikevel ikke nok. Noe som faktisk blir skummelt når Vestli putter to mål på to minutter. Hjemmelaget selv får i alle fall håp, fordi de løper og henter ballen i vårt mål etter sin andre skåring.

Håpet for seier til Vestli ble stadig mørkere

Nå klarer vi å demre opp, ikke ulikt hva Putin gjør med opposisjonelle i Russland. Dog med ulike virkemidler. Allikevel så ligger det et mål i lufta. Og rett nok, det kommer. Heldigvis kun med minutter igjen, så håpet er ikke større enn hva britene har for å finne løsning på Brexit.

De skal ha for å satse hus og kjerringa/kjerringer (?). Konsekvensen er at forsvaret er vidåpent, og i sluttminuttene utnytter vi det. Vi dreper det som finnes av håp med 6-3. før vi på overtid gjør 7-3.

CLU leder laget til seier!

Fin start på høsten

Vi er færre spillere i høst, men med hjelp fra jr 3 så går det! Dessuten kommer det signerer til uka som gir påfyll.

Allikevel:

Bendtner….ring 916 91695 om du leser dette! Vi lover dansk drikke til hver kamp

Det er moro å starte høsten med tre pinner, og vi er med i kampen om opprykk til der stjerner -og United snart spiller- sagnomsuste 8 divisjon

Kampens tre stjerner:

*** Torkel. Hat-trick og sommerkropp. Dette lukter det mye moro utover

** Johan. Solid keeper. Sykt god en-mot-en.

*Jose. Et mål, og spilte tross prekært behov for do. Slikt belønnes med en stjerne og en samtale til Colo Colo.