Herrer C: Kristian viste muskler og vei mot Furuset!

Furuset D- Bærum C 4-5 (3-1)

Tøffe kår foran fredagens kamp, det er fortsatt «Fadderullan», private fester og andre ting som må og skal gjøres unna. Så vi hadde en del forfall, men vi satt oss med 13 stk i ulike biler på vei til IKEA!

Når vi først kom i gang, så ser vi at dette vil bli en tøff affære. Noe som egentlig er velkomment, da slike kamper er morsommere å spille enn 10-0 kamper.

Riktignok blir det ikke 10-0, men Furuset går opp i ledelsen 1-0 på en fin kontring. Vi lar oss ikke prege, og slår kjapt tilbake. 1-1 ca halvveis i 1.omgang.

Etter skåringen presser vi på og vi skaper sjanser på løpende bånd. På dødballer, langs bakken og nydelige stikkere fra CLU og Aalvik til Bjåmer. Det som hindrer at vi tar ledelsen er de berømte marginene.

Bildekvaliteten i stil med gradestokken

Surt og kaldt!

Så går kampen i en fase siste 15 av 1.omgang som er sur og kald. I været og på den ok banen som vi spiller på. For de blå fra «IKEA-land» tar ledelsen ikke bare 1-2, men 1-3 før vi rekker å ta pause. Ikke helt fortjent basert på antall sjanser, men det er lov å være effektiv i fotball.

Er kun vår egen feil at vi til halvspilt kamp ligger under 1-3!

Kristian Bjåmer baner vei!

dav

Pausepraten er rolig, for vi er skjønt enige i om at det er lite som egentlig må rettes på. Vi har mest ball og sjanser. Min eneste appell er at vi må ikke miste hode på dommer og/eller motstander

Det er litt starttrøbbel i 2omgang. Ikke noe gærent, bare ikke helt på skinner. Etter ca halvspilt så viser Kristian Bjømer hvorfor han står med 10 aldersbestemte landskamper!

https://www.fotball.no/fotballdata/person/profil/?p=n&fiksId=3729118

En skjønn forening av muskler, fart og ferdigheter betyr masse mål fra sin kantposisjon!

Først gjør han forarbeidet slik at kaptein CLU står frem som den superhelten han er. 2-3 og håpet tennes via en elegant lobb fra 23.43 meter.

Så er det «Bjåmer-time»! 3-3 utklassing i duell en mot flere! 4-3 og større jubel på et skudd som brøt lydmuren! Heldigvis er IKEA rett ved siden av, slik at de kan kjøpe noe stolper til målet!

Så mot spillets gang skårer Furuset 4-4 med få minutter igjen. Nå er vi bitre for det, men til pause så hadde i alle fall jeg vært fornøyd med uavgjort.

Heldigvis er gutta vinnerskaller, og vi vil dra fra østsiden av byen med tre poeng. To minutter på overtid så kopierer vi måloppskriften. Ballen til Bjåmer, la han løpe og brøyte vei. Så knallhardt skudd.

5-4 og blant årets største jubelbrus! Så innmari deilig! Ikke så hakkande ufortjent heller.

Flere må fremheves!

Nok om Bjåmer! For ellers blir han plukket opp av jr 1.

Marius Aalvik er kirurg på midten med sine pasninger. Kaptein CLU spiller til krampene i flertall tar han, så et minutt ut, for så å komme på sugende løp på overtid! Henrik Henke Geelmuyden. Vårt politiske alibi. For alt defensivt til å se lett ut. John Haugen sprer god stemning med sitt blide vesen! I dag kan jeg i grunn deler ut mer enn de vanlige stjernene!

De tre mest fortjente stjernene:

*** Kristian Bjåmer! Sier seg selv med 4 mål og et par assist!

** Henrik Henke Geelmyuden! Breddefotballens De Ligt! Alt ser så enkelt ut.

*Christian Ulfsrud (CLU) og Marius Aalvik! Begge med vinnervilje, lagmoral og evner som sikkert er 6 divisjon verdig 😛