Herrer C: KRETSMESTERE!

Vestre Aker A- Bærum SK C 3-4 (2-4)

Laget er nyoppstartet for året, derav har tilværelsen vært i 9 divisjon. Fra første runde har vi vært nummer en eller to. Forrige uke ble vi serie og kretsmestere, den beste av de dårligste! I dag fikk jeg attpåtil mail av kretsen av vi får pokal, diplom og noen pins som tegn med at vi rykker opp et hakk!

Seig start

Riktignok så vi ut som et 10.divisjonslag innledningsvis. Rot, svakere valg enn hva amerikanerne gjorde i 2016 og tafatthet kun sett på siste års videregående etter russetida er matchende beskrivelser!

Med det er et godt ballspillende Vestre Aker raskt oppe i 1-0, før de minutter senere dobler ledelsen. Nå er vi nede for telling, og vi har flaks som ikke ligger under 3-0 før kvarteret (bl.a et stolpeskudd).

Som russen i mai, så våkner vi i juni. Eller etter ca halvtimen. Gradvis kommer vi inn i kampen. Spillet sitter halvveis, og som kjent har vi mange gode spillere, så halvveis er ofte nok.

WE ARE ALIVE AND WELL!

Først reduserer vi til 1-2 med en heading i hjørnet. Så minutter senere er 2-2 et faktum når Aalvik sender Torkel på løp og slår en stikker «a la Tom Brady». Selvsagt setter Torkel den, selv om det hjelper at keeper gjør null forsøk på å stoppe ballen.

Etter kampen har Torkel følgende kommentar «Har ikke sett et sånt radarpar siden Steven Gerrard og Fernando Torres«.

I motsetning til Liverpool som ofte stopper opp noen serierunder før slutt, så kjører vi på som bare City kan. 0-2 underlege snus til 3-2 når Torkel setter keeper i knipe. Om ikke selvmål, så får burvokteren en assist på den.

Sannelig rekker vi 4-2 også før pause. Nå med Markus, som med sitt andre for dagen gjør at vi kan smile hele veien til pause! Sånn sett under ett. For de første 30 minuttene er triste og magre, til gjengjeld så våkner vi som Frelseren selv det siste kvarteret!

Sannelig rekker vi 4-2 også før pause. Nå med Markus, som med sitt andre for dagen gjør at vi kan smile hele veien til pause! Sånn sett under ett. For de første 30 minuttene er triste og magre, til gjengjeld så våkner vi som Frelseren selv det siste kvarteret!

En slags cruisekontroll!

1.omgang var en velspilt omgang, om enn ikke av begge lag samtidig, så i alle fall i hver sin del. Mer kan man ikke forvente i 9.divisjon.

2.omgang byr på mer av det kjente med 9.div. Slitne bein og hoder, så kjeften går lettere og taklingene bommes på med stadig større margin. Skal sies at det ikke blir stygt, mer tregt bare.

Så vi har brukbar defensiv kontroll. I alle fall frem til de siste 10 minuttene. Da glipper det i vår bakre firer og vi med ta en «Solskjær-takling» for å hindre mål…der og da…

…For i nevnte situasjon får vi korrekt rødt kort og et frispark imot på 16.03 meter. Som Vestre Aker setter kontant i mål! 3-4 og rundt 8 minutter igjen.

Så spenningen drar seg til. Vi knyter oss og lar hjemmelaget få ha mye ball. Til gjengjeld er det store rom for kontringer. Så spenningen drar seg til. Vi knyter oss og lar hjemmelaget få ha mye ball. Til gjengjeld er det store rom for kontringer.

Vi får alle kontringers mor minutter før slutt, med TO spillere mot (en slags) keeper. Alene fra 40 meter, så 30 meter, så et betongtouch, slik at muligheten til å punktere forsvinner like kjapt som topp-4 muligheten til united.

88 minutter blir til 89, så 90. Vestre Aker skal halvsjanser, men de riktig store uteblir. Så får Aalvik ballen, går ned i hjørnet og da sier dommeren «takk for i kveld» med tre kjærkomne fløytestøt.

Vi vinner 4-3 på en dag der vi er svake som udopa norske langrennsløpere, men vi henter oss inn uten å måtte ha behov for smørebuss! Samtidig har vi marginene på vår side i kveld, og ta kan vi konstatere:

SERIE OG KRETSMESTERE 2019!

Kampens tre stjerner:

*** Torkel Mellin-Olsen! Jobber på hver ball, målteft og sterk som midtstopper på slutten ikke ulikt glansdagene i Stabæk!

** Henrik «Henke» Geelmuyden. Gjorde sist en feil i 2018, da fordi han var bakfull pga russetid. Nå som student på UIO så kan slikt kombineres. Sikkerheten selv defensivt!

*Markus! To mål, et på hode og et med beina. Kunne/burde hatt flere.