Herrer C: Ikke ulikt Dvorak 9 symfoni, 4 sats

Bærum C- Furuset C 4-3 (4-1)

BAM-BAM-ta-TAM-ta tam…slik starter min favorittsymfoni av Dvorak. Rett på sak, sterk og tydelig. Slik fremstår vi de første 20 minuttene i dag og! Klikk og NYT:

Som skulle vise seg å holde, så vidt.

Alle mann hjem!

Vi vil revansjere tapet to dager tidligere, det kommer tydelig frem. Så vi gjør det vi kan best: spille ball. Bevegelsene sitter, løpene er smarte og pasningskvaliteten er god. Det betyr 1-0 etter mål langs kanten med Finland. Som burde få seg årskort for strømpebukser.

Vi gjør en sjelden feil i forsvaret og Furuset skårer på sin første sjanse. 1-1.

Det påvirker oss ikke negativt, så kort tid etterpå så kommer 2-0 når Markus ordner det på gjennomløp. Første avslutningen er i stolpen, men returen fra kort hold settes kontrollert i mål på hodet fra 1 meter.

Gutta kjører på og vi får et straffespark kun minutter senere. MR, Andreas Raasok, er sikker som en sveitsisk bank. 3-1. Samme kar står bak 4-1 på en lekker heading. I regnbue over alt og alle inn i motsatt.

MR spilte til to stjerner i dag!

Så langt er alt regnbue, paradis og Roskilde!

Så sier det tvert stopp!

Vi virker tilfreds, så hver enkelt (de fleste) kommer ikke på samme helhjerta løp. Da uteblir de store sjansene, og vi sliter med å finne hverandre til tross for god plass.

Før pause blir vi ikke straffa for dette, men 2omgang er en annen historie.

Årets svakeste omgang

Vi får veldig kort pause. Vi rekker verken en røyk, melonbit eller snakke konstruktivt. Så byttene blir kaotiske og det påvirker nok det som skjer (eller ikke skjer) ute på matta i 2.omgang.

Det meste er et eneste stor gjesp. Det er lite tempo med og uten ball. Så vi får ikke utnytte det som var vår største fordel i dag, bakrommet til bortelagets forsvar!

Så skårer de både 2-4 og 3-4 før vi er halvspilt. Så en viss usikker sprer seg. Vi går også veldig sure og lei på kampleder, og havner i boka hans flere ganger. Vel, det gjør vi faktisk ikke, da han ikke noterte noenting. Men delte ut kortstokk, det gjorde han.

Vi klarer å demre opp.

Vi klarer å ri av en flau bris, for noe stormløp mot vårt mål kom aldri. De er nærmere enn oss, men ingen var særlig nære. Det er en god beskrivelse på de siste 20 minuttene.

Så det ender med seier 4-3. I en kamp vi er høyt oppe fra starten, men faller så til de grader så man skulle tro vi hadde investert penger i XXL! Vi har samtidig noen sentrale forfall, men klarer å erstatte de på en ok måte.

Vi tar tilbake tabelltopp, men går for 6 av 6 poeng inn mot ferien (hjemme mot Vestre Aker og borte mot Ullerns femte beste menn)

Kampens tre stjerner:

*** Emil Aune J . Fullført 1 året på NTNU og spilte ball i hatt med samtlige motstander. Rask som få, leken teknikk og god arbeidsmoral!

** MR. Andreas Raasok altså. Tydelig til stede verbalt, men backer det opp med godt spill og! To mål, sterk og er «El Jefe» på midten

*Myrberg. Løper opp når vi slipper til motstander i bakrom. Trygg og gode valg.