Herrer C: Et skritt nærmere en form for heder

Bærum Herrer C- Bøler Herrer B 4-2 (2-2)

Vi ikke bare regner med, men forlanger, Bærum Kommune bruker masse skattepenger på parademarsj om vi vinner 9 divisjon. Minstekrav er Cadillacs, lettkledde damer, hummer og Skumpa fra McErn til Rådhuset!

Vi må uansett gjøre vår del av jobben, og det så sannelig ikke slik ut altfor lenge i dag. Rett nok så skaper vi de største mulighetene innledningsvis på kantene. Men vi brenner selv om det bøtter ned fra himmelen!

Grumsete bilde og forhold

Så kommer det en kalddusj i form av at sympatiske Bøler tar ledelsen etter brukbart pasningsspill mellom forvirra Gule spillere. «Artig» nok har vi ofte ligget under i år, men vi vet vi kan slå tilbake. Som Churchill, Tyson og forhåpentligvis Demokratene under neste års valg i USA (ikke de gærne norske altså).

«Ja-ja-mensann» slår vi tilbake. Selvsagt skjer det på kant, og Emil er arkitekt. Godt gjort når gutten knapt har fylt 18 år, men vi er ikke nøye på detaljene. Så i motsetning til Asker Kommune, så er det orden i vårt regnskap!

https://www.budstikka.no/nye-asker/politikerne-ma-bremse/543504!/

Heldigvis ingen tilskuere!

Det høljet ned, og i takt med det så faller vi noe så «grassalt» i spillet. Vi sluttet å gjøre det som funka, og begynte med å finne opp kruttet i øsende regn. Selvsagt ikke noe vinneroppskrift, men vi tar ledelsen 2-1 allikevel.

For om det er noe vi har, så er det en rekke spillere med X-faktor. I alle fall ikke behov for faktor 50 i dag, men X-faktor sier vi aldri nei takk til.

Rett før pause så utligner Bøler på dødball, og vi virker mer død enn levende når vi går til pause for forfriskninger. Dessverre var det ingen buljong å oppdrive.

-Dere unge spillere vet nok ikke hva buljong er, men dere får bruke google-.

Så begynte vi å skinne (les under)

Spillet tar seg opp igjen!

Skal sies det er jevnt innledningsvis i de siste 45 minuttene. Men etter at deres solide kaptein må ut med skulder ut av ledd, som riktignok via et uhell knekkes på plass igjen, så er det hva Ulf Lundell sang i sin hit:

Det er matchavgjørende og vi putter 3-2 og 4-2. At det burde vært 7-8 egentlig er ikke så viktig. Tre poeng betyr at vi er kun et poeng unna seriegull med to runder igjen å spille (Vestre Aker borte og Ullern hjemme).

Så kjære Lisbeth Hammer Krog: BARE Å BEGYNNE Å KLARGJØRE PARADEN! Her kommer det beste laget i den verste divisjonen!

Kampens tre stjerner:

*** CLU. Et utall assist, gult kort og krig. Kort sagt, en vanlig «Clu-kamp».

** Emil. solid debut. Rask, sterk, kun litt rust i foten trekker ned.

*Didrik. Sterk, rask og leser spillet som Stevie Wonder sluker bøker.