Herrer B: Unggutta viste seg frem!

Lommedalen A- Bærum B 6-0 (0-0)

3.runde i 4 divisjon der vi så langt sto med 1 seier og 1 tap. Nå gikk turen 13 minutter fra Kadda til Bærums triveligste klubb: Lommedalen! Som de ti siste årene ofte har hatt mange ex-Bærumspillere på laget. så også i dag. På godt og vondt. Godt fordi alle er hyggelige kjenninger. Vondt fordi det er ex-Bærum 99-årgang Elvar R K som skårer 4 mot oss i 2.omgang.

Få var gamle nok til å kjøre selv

Etter sjekk av kampkort og bruk av kalkulator, så kom jeg frem til at vår snittalder i dag var 17, 2 år. Altså måtte våre enten ta 210-bussen eller få foreldre til å kjøre. Heldigvis var kampstart et godt stykke etter barne-tv, så ingen gikk glipp av Peppa Gris siste sprell!

I innledningen så er vi nok preget av at motstander kun ser Peppa Gris noe motvillig med sine egne barn. For vi har nok vel mye «aldersrespekt» for vertene. For vi ligger bakpå, rett nok godt organisert. Dog ser det hele ut som powerplay i ishockey fordel Lommedalen. Slik fortsetter det til ca halvspilt 1.omgang, da vi kjemper oss inn i kampen «minutt-for-minutt».

Vi er frempå! (Bildekvaliteten skyldes dårlig kinesisk telefon)

Så fra da og inn så skaper vi også noen sjanser som er feitere enn hestene/kuene som beitet ett langt innkast fra Lommedalens flotte anlegg. — Fra forrige kamp Bærum spilte i Lommedalen (A-lag 2-0 seier mot Tromsdalen), så ble jeg korrigert når jeg skrev ku i stedet for hest. Forklaringen på at jeg ikke vet forskjell på dyr er at jeg er oppvokst i Elverum og der er vi opplært til at alt vi ser er U L V!! Overalt til enhver tid.

Uansett så burde vi virkelig ha skåret. Vel, teknisk sett gjør vi det, men det ene målet blir annullert. Jeg står for langt unna til å mene rett eller galt om det, så vi får gjøre som det heter i barnefotballen «dommeren har alltid rett«.

På tampen av omgangen så presser hjemmelaget også kraftig, men samtlige (for kvelden) røde Bærumsspillere kjemper godt og demrer opp. Så til pause står det 0-0 takket være en herlig innsats fra samtlige røde!

Menn mot ungdom

I 2.omgang så skjer det som «måtte» skje. De voksne viser unggutta at muskler, erfaring og samspill utgjør en forskjell. Rett nok så får vi vår andre annullering for dagen før det sprekker for oss defensivt like etterpå. Igjen så skal jeg ikke mene noe om det, men folk plassert bedre mener det er 50-50.

De tre første kommer alle som et resultat av dødball og retur. Situasjoner der den avgjørende forskjell er om man er ferdig med eller fortsatt i puberteten. Så de med skjegg, egne barn, huslån og jobb punkterer kampen med tre raske skåringer (54, 58 og 61 min)

Så med en episode av barne-tv igjen (30 min) så gleder det meg å se vi ikke gir opp selv om veien til poeng er lengre enn Krydsbybakken. Gutta forsøker og tar nivået som for de fleste Bærumsspillere er høyere enn hva de noengang før har spilt på (jr 2, jr 3 og jr 4). Legg også til at når gutta ser hverandre i garderoben så vet man ikke navnene på hverandre, så man brukte tid på god gammal «hei-jeg-heter»-leken!

På slutten av kampen så kommer sprekken. Vi har lagt ned solid innsats, men odels»menn» med postnummer 1350 blir for sterke i alle betydninger av ordet. Så selv om det ikke er noen pølsekiosk åpen, så kommer det ketsjup på overtid i form av 5 og 6-0.

Summa Summarum

Imponerende innsats og vilje. Vi viser oss også tidvis frem på hurtige overgang. Spesielt Petter Pisani Hammarberg viser seg frem på sin kant (jr 4.lags spiller altså!). Utover i 1.omgang er vi på høyde med Lommedalen, men i 2.omgang går vi tomme for krefter og slipper inn «seniorfotball-mål» i form av dødballer/mangel på musker.

Samtlige skal være fornøyde med innsatsen sin og dette gir også alle god referanse og læring når man går tilbake til sine respektive jr2, jr 3 og jr 4 lag.

Vi er eneste klubb i hele kretsen med 5 juniorlag! I dag spilte utelukkende spillere fra 4 av lagene kampen! Sterkt å ha slikt nivå fordelt på så mange juniorlag

Så mens Lommedalen feiret fortjent seier med sangen «Fly on the wings of love», en sang som for øvrig ble til før samtlige av våre gutter ble født, så «flyr» vi hjem med 210-bussen i retning Sandvika som også gikk rett ved det gule pizzahuset nedenfor banen rett etter kampen slik at alle kom trygt hjem med verdifull lærdom under beltet!