Herrer B: Uavgjort mot Asker 2


Bærum SK B- Asker Fotball B 1-1 (1-1)


Regnet avtok når kampen startet og de som droppet elgjakt, en siste båttur eller simpelheten hen trosset regnet fikk oppleve en morsom start på en kamp som ble kjedeligere minutt-for-minutt!

Golfparaply gjør susen!

Først skårer Asker på et flott angrep, der de hamrer inn fra kort hold etter innlegg fra kant.
Så påfølgende angrep blir vi felt. «Elfmeter» og Arvesen setter den i mål. 1-1 etter 5 minutter er nesten som å se håndball- sett bort fra da er man tørr innendørs.

1-1 ved Arvesen…
…som må rekke «tee-time» på Bogstad kl 1630


Så «setter kampen» seg. I denne sammenheng betyr det vi tar mer og mer over. Bygger opp og presser Asker bakover på banen. Tenk England under 100-årskrigen (som varte i 130 år).


Vi har bl.a. en gigasjanse der vi har ball fra straffemerket, men vi klarer ikke å avslutte. Gudene vite hva vi tenker på. En god gammal blåtupp hadde nok betydd nettsus. Noe vi ser fra både tribune og speakertårn er at vi er giftge fra kant. Der er vi Lewis Hamilton mot bortelagets backer. Så innlegg på innlegg slås inn i boks. Kun sluttproduktet som mangler


Så kommer vi til en avslutning fra distanse, som havner på et sted vi kaller for «junior 5 ball». Altså høyt over og i en galakse langt langt borte. Det er mer sannsynlig det blir mål (til oss) enn regn om man ser 1.omgnags spill og sjanser i et helhetlig perspektiv.

På jakt etter «junior 5 ball» . Samtidig takk til Ørnulf Wiig Installasjon AS!


De sizzzzzte 45

Vi kan påstå med statistikk i hånd at vi er bedre enn Asker i 1.omgang. Derimot blir de siste 45 grunnen til at det ikke er inngangspenger for 4.divisjon.

Sjansefattig, feilpasninger og misforståelser gjør at det er lite materiale å jobbe med for skribenten. Da kan heller folk klikke seg inn på aftenposten for å lese om (bl.a) valget i Tsjekkia.

Olaus Kvamme var banens beste. Så spørs det om president Trump er fornøyd med kroppsstillingen?

Summa Summarum

Det ender 1-1 i en kamp der vi er klart best de første 45 minuttene, mens i 2.omgang er begge lag like svake.

Kjølige kampfakta:

Bærum SK B- Asker Fotball B 1-1 (1-1)

Laget: Øigarden- Agelin- Haugli- Haldorsen- Zafari- Thorberg- Arvesen- Safi- Sjøl- Ihlen- Myrmo

Benytta innbyttere: Ali- Rødseth- Klevberg og Tronstad.

Mål: 0-1 (3 min, 1-1 Arvesen str (5 min).

Gule kort:

Tilskuere: 20 med golfparaply og 20 uten gir 40 stk på tribunen.