Herrer B: Kjært gjensyn- for vår del

Bærum B- Heming A 10-1 (3-1)

Det var smil og latter før kampen hos begge lag. Spesielt god stemning var det når Jan (Aubert) og Ola (Scheele Moe) tok turen innom vår garderobe for å hilse på. Skribenten tar det for gitt at om du bruker tid på å lese referat fra 4.divisjon, så kjenner du til overnevnte herremenns tid i Gul drakt.

Trener Heggset med hjelpere satt i «Vip-losjen» – dvs. rommet med radiator.

Vi stråler i mangel av sol og varme

Drøye 30 sjeler hadde tatt turen på «Kadda». De fleste kjente fjes og en majoritet ikledd boblevest. Som betyr vestkant og høstkulde. Det som derimot varmet lengst inne i sjela var spillet som gutta bød på fra første spark på ballen.

Vel i alle fall fra 10.minutt og inn til og med 90 minutt. For åpningen ga ingen indikasjon på at dette skulle bli City mot United – Roosevelt mot Landon i 1936 eller Rybak sin seier i Eurovision.

I det 11.minutt så får vi en smak på dagens prestasjon der vi spiller frem til Max (uttales Mæx) som knaller den kontant fra 11-12 meter. 1-0 og en bris av varme senker seg over anlegget.

Ble mange mål – etter hvert

Det tar litt tid før vi får uttelling, men det som skapes her er det vi som står for. Halvveis i omgangen kommer 2-0 der angrepet starter på midten, før vi kommer på en overlap og så er det Sørensen som banker inn.

Om det skulle være tvil om hvilket lag som fører ann her i dag, så setter Grønner inn 3-0 i det 38 minutt.

Heming reduserer til 1-3 like før pause, og skaffer seg håp om noe etter pause. Kanskje den klassiske «nullstille seg» skal være oppskriften om poeng?

Hvem lyste opp området mest? 500 lux eller 11 Gule?…

…for det er neimen ikke godt å si. En eller annen på benken hadde bedt om mer lys og Inger leverte med stille inn på nivå 3. Som betyr glødelampe og risiko for å måtte bruke solfaktor 50, så ville ikke de 11 Gule være noe svakere. Så da blir det en tur innom apoteket i morgen!

Om Heming kom ut med håp og en plan, så kan den kastes ut i Oslofjorden allerede etter ett minutt ut i siste omgang. For som du kjære leser skjønner, så skårer vi med en gang. 4-1 med Grønner som setter den i motsatt hjørne.

Så kommer det som for meg i alle fall er dagens absolutte høydepunkt: For ja, det er motspillere med lang og fin tid i klubben. Men når 5-1 settes er det av en som har gjort comeback i Gul:

Jon «Kanon» Rønning! Selvsagt via et kanonskudd av velkjent merke! Herlig å se deg i Gul drakt Jon – attpåtil i kjent stil! Nå trenger vi fansen verken vaffel, kaffe eller lommelerke!

Jon Rønning i velkjent stil

Fra nå av så renner målene inn, så jeg skal ikke ødelegge tastatur eller kaste bort verken tid med å bruke for mye spaltemeter. Man må jo rekke å være klar for å se Red Sox knuse Yankees i wildcardkampen kl 0115. (edit: Red Sox vant 6-2).

6-1 ordner Jørgen Sjøl fra litt skrått hold inne i boksen.

7-1 ved Theo Agelin som fra motsatt side enn Jørgen sitt mål setter den ned i hjørnet.

8-1 ved Ihlen som blir spilt på blank kasse fra særs kort hold og kan gjøre det som Viktor Hovland sliter med. Sette fra kort hold.

9-1 der Ihlen er sistemann etter at vi har holdt pasningsbonanza inne i Heming sin boks.

10-1 ved Jon Rønning. Nå var jeg i ferd med å pakke ned fotoutstyr, så jeg rakk ikke få med meg hvordan. Men det var mange Gule i nærheten, så antar identisk av Ihlen sin 9-1.

Ihlen først ute

Summa Summarum

På en dag med gjensynsglede, så er det kun spillegleden som overgår. Vi fikk se en festforestilling av de sjeldne. Husk Heming lå som nummer to på tabellen før denne kampen. I dag virket det som vi var City og de United.

En ting er seier, det gledes jo. Spillet bak mot et (på papiret) godt lag varmet i høstkulda. Det er pasningsfotball og bevegelse av et annet nivå. Arsenal anyone?

Fra tribunehold er det gledelig også at A-lags gutta stiller helhjertet opp med innsats og vilje! Er gode holdninger tvers igjennom. Nå tok vi et syvmilssteg med å holde plass. For tre poeng og + 9 bare i denne kampen er nesten et ekstra poeng i seg selv!

Klasse kampfakta:

Bærum B- Heming A 10-1 (3-1)

Laget: Øigarden – Agelin – Haugli – Grimstad – Haldorsen – Sørensen – Arvesen – Rødseth – Sjøl (k) – Grønner – Myrmo

Gult kort: Grønner (hans andre i 4.div)

Tilskuere: 30 stk. Fordelt ca 24 1/2 mot 4 1/2 i favør Bærum. Vi er usikre på hvilket lag faren til Jan A heia på.

Tabellen viser: Bærum Menn Senior B – Tabell – Norges Fotballforbund

Bildet ble like ufokusert som Heming på tampen av kampen (her etter 9-1)