Herrer A: Alt i våre (foldede) hender

Bærum SK- Senja Fotball 1-3 (0-0)

Nok en kamp der forutsetningen var krystallklart. Minst ett poeng og vi ville være klare for spill i neste års PostNord.

Dette var nok tydelig for gutta og, for det var nervøst og spent fra første spark.

Allerede etter ett minutt så burde Senja tatt ledelsen. Vi slipper de til i egen boks, og kun den klassiske «redning-på-egen-strek» hindret det. Dessverre var det en omen på hva som skulle komme.

Rett nok jevner spillet seg noe ut utover omgangen. Det vil si, ingen lag spilte så mye. Vinden forverret muligheten til det. Dog så hjalp det heller ikke at lagene valgte å slå mye langt. Få av de lange ballene endte opp med rett adressat når vinden «spiste» den opp.

Vi har også en stor sjanse etter ca halvtimen når vi er alene med keeper, men den settes noe utenfor.

Så når det står 0-0 til pause så lever vi jo med det. For i dag så brydde ingen seg om stilpoeng, bare poeng. Gode nyheter for vår del tikket inn fra Oppsal-kampen bl.a. Så en pølse i pausen smakte greit nok.

Junior 1 ble fortjent hyllet i pausen!

Drømmestart…marerittslutt

Når vi velger å spille langs bakken, så blir vi belønnet! 55 minutter er spilt når vi ruller opp langs kanten, inn i boks, bevegelse OG avslutning sitter! Daniel Berg er sistemann på ballen og alt virker så såre enkelt. 1-0! Som på mange måter føles sikkert nok, i og med uavgjort holder for dagen.

Så forandrer kampen totalt karakter når Leo Cornic får sitt andre gule for dagen. Begge på samme måte, begge korrekte. Så med en mann mindre så mister vi all initiativ og med ca halvtimen igjen så føltes det lengre enn en episode av Fantorangen i reprise (som er ille nok).

Innledningsvis så klarer vi å demre opp for sjansene, selv om Senja naturlig nok har mer og mer ball.

Når vi dog rakner, så gjør vi det til gangs. 1-1 fra skudd i egen boks der markering glipper. 1-2 på straffe der de kaster ballen over oss og vi er på etterskudd. Så 1-3 på perleskudd fra 42 meters hold.

Motstand på banen og i beachflaggene i dag

Selv om det er tid igjen og Senja senker seg rent taktisk, så har vi verken sjanser eller tid på to mål. Så ja, det ender med fortjent 1-3 tap og fortsatt nerve i nedrykksstriden.

Alt i egne hender!

For tredje kamp på rad så kan vi avgjøre vår egen skjebne med å ta kun ett poeng borte mot Mjølner. Skulle ikke det gå så må både Senja slå Alta hjemme og Elverum slå Åsane hjemme.

Alt kan skje…se på Japan i rugby-VM (i skrivende stund).

Nå gjelder det å mobilisere med en god treningsuke, fremtidsrettet fokus og tryggheten om at det er opp til oss selv!

De triste kampfakta:

Bærum SK- Senja Fotball 1-3 (0-0)

Laget: Midtgarden-Kiil Olsen-Markus-Grimstad-Cornic-Breivik-D Berg- M A Berg-Frøysa-Rønning-Sørensen

Bytter: Rogulj inn for Sørensen 63 min – Lyngbø inn for Tveit Rønning 68 min – Pellegrino inn for Grrimstad 83 min

Mål: 1-0 Daniel Berg 55 min, 1-1 Mienna 74 min, 1-2 Johnsgård 80 min, 1-3 Mienna 82 min

Kort: To gule Leo Cornic 36 og 62 min.

Tilskuere: 102 stk

PS! KAMPEN MOT MJØLNER BLIR VIST PÅ KLUBBHUSET LØRDAG 26 OKT KL 1300