Herrer A: Vi tok med oss 3 poeng hjem!

Fløya – Bærum SK 0-2 (0-1)

En kamp der vi kunne bedrive eksorsisme på nedrykksspøkelse en gang for alle. Med tre poeng minste ett. Det var forutsetningen før kampen. De grønn-hvite fra Tromsø måtte vinne. Så man skulle tro det ville ble offensiv fotball foran de 30 som ville kjenne vindkastene rundt om.

Treg start- fra begge lag

Vi er jo berykta for å ikke sprinte ut i de fleste kampene i år. Heldigvis så blir vi ikke straffet for det i dagens kamp. For vertene er heller ikke veldig frempå. De første 30 minuttene er preget av feilpasninger, brudd og avslutninger svakere enn vindkastene rundt om på arenaen.

Så ble bildeforbindelse med nord brutt, kanskje like greit.

Uvisst (kamp)-bilde fra 25 og inn mot pause.

Så skårer vi 1-0 like før vi søker ly! Grønner er sistemann på ballen etter godt gjennomspill av «fuglehviskeren» Haugen.

Vi er tilbake- på skjerm så vel som i PostNord 2022!

For guttas del ble en svak 1.omgang avsluttet på beste måte når vi tok ledelsen med Grønner. Så vi sitter godt plassert i førersetet.

Grønner på høstjakt – etter mål!

Om vi satt godt i det etter 45 minutter, så skaffer vi oss «Pole Position» når Haugen skårer 2-0 tidlig i 2.omgang. Målet oppstår etter godt forarbeid av Eng Strand og inne i boksen så plasserer vår favoritt-trønder ballen i motsatt. Nå trenger vi bare ikke en Lewis Hamilton som krasjer inn i oss, så er tre poeng med i bagasjen hjem.

Så går vi inn i en periode vi kan leve med, men som ikke er så artig å se på for oss fans. Det blir «KM i feilpasninger» slik det var i de deler av 1.omgang vi faktisk fikk bevitne. Tiden går og vår plass i PostNord består.

Mørket senker seg nå på Fløya Arena. Mer for Fløya enn oss- sånn symbolsk sett. Kampbildet nå er at Fløya har ball, vi ligger kontrollert defensivt og satser på de veldige rommene som oppstår.

Når vi ikke skårer på våre overganger så er det Fløya som gjør det. 1-2 med noen minutter igjen. Dog er det ingen storm som kommer vår vei. Defensivt har vi i det store og hel kontroll, slik at vår eneste bekymring er å rekke flyet hjem.

Heldigvis kun 6 minutter fra arenaen til Tromsø flyplass.

Summa Summarum:

Svakt tempo i 1.omgang der vi tross alt er bedre. På tampen tar vi ledelsen med Grønner. I de siste 45 minuttene er vi aldri trua. 2-0 kommer tidlig og til tross for en redusering på tampen så vinner vi fortjent. Kampen er ikke bra, men med tre poeng her så er vi 99.9 % sikre på PostNord-spill i 2022!

Kampfakta

Fløya IF- Bærum SK 1-2 (0-1)

Laget: Midtgarden-Grimstad-Slemdal (K)- Zalo- Haldorsen- Frøysa- Arvesen-Thorberg- Haugen- Eng Strand- Grønner

Mål: 0-1 Grønner (45 min). 0-2 Haugen (53 min), 1-2 (88 min),

Gule kort: Midtgarden.

Rødt Kort: Fløya (95 min).

Innbyttere: Hauger inn for Thorberg (65 min), Amer inn for Arvesen (76 min), Sørensen inn for Grønner (76 min), Ilolo inn for , Løberg inn for Haldorsen (83 min).

Tilskuere: 30 stk.