Herrer A: Vi jobbet som ETT lag!

Bærum SK- Tromsdalen IL 1-0 (0-0)

Betydningen av kampen var noe alle de 117 på tribunen kjente til når vi sparket i gang kampen mot TUIL. Et lag vi har tapt borte for de to seneste årene, mens på hjemmebane så har vi beholdt poengene. Slik ble det også i dag, men frem dit er det en lang ferds kamp mot slutt!

TØFF START

TUIL starter med initiativet. I alle fall beholder de ballen, mens vi ikke er helt smurt med Blå Swix for dagen. Noen halvsjanser har de og, så vi sitter med «Bjarnes vafler» utrygt i halsregionen. Så blir det enda kjipere for oss da Zalo må ut med skade etter kun 10 minutter.

Slemdal inn, noe som fungerte veldig bra i de neste 80 + !

Litt før halvveis kommer TUIL sin største sjanse i 1.omgang. De kriger til seg ballen høyt opp og fra 8 meter så stryker den malingen på stolpen. Her og nå lever vi skummelt. En tilsvarende sjanse kommer like etterpå. De vender opp feilvendt og får skutt. Sikte er ikke helt klart for elgjakta i høst. Heldig for oss, og enda bedre nyheter for elg rundt om i de norske skoger!

Etter den sjansen jevner det seg mer ut, og nå er det vi som skaper noen farligheter. Bl.a. på en corner etter halvtimen som treffer en forsvarer og ut igjen til en ny corner. Noen minutter senere finner vi Myrmo i feltet, men han får ikke helt stokket beina, så det ender ikke med noe sluttprodukt.

Like etterpå så fyrer Augdal av en suser, men den går på keeper.

Når dommer blåser for pause så står 0-0 seg, noe som er helt alright. Ikke mer, ikke mindre.

SLIK INNSATS VIL VI GJERNE HA!

En gammal barnesang av M.Munthe var det vel går noe som «stål i ben og armer, slike gutter vil gjerne gamle Norge ha! Det vi leverer av innsats i 2.omgang er nettopp av denne melodien. Så får vi heller jazze opp takt og tone i selve sangen.

Allerede etter ca 10 minutter i 2.omgang så blottlegger tromsøværingene seg etter en corner. Vi bryter og kommer alene med keeper. Fra noe skrått hold så avsluttes det på burvokteren, men DER , ja der skulle vi tatt ledelsen.

Heldigvis rekker vi knapt gremmes over den missen, da Augdal etter litt klabb og kebas i feltet får den alene fra 10 meter. Her gjør Augdal ingen feil og den herlige, befriende og euforiske 1-0 ledelsen er ett faktum! Jess, yes, si og oui!

Det gikk rett vest ved denne anledning!

Nå har vi fått kampen inn i vårt spor. Slik at vi kan legge oss noe bakpå for så å hugge til på kontring. Som i Olsenbanden-filmene ser det ut til at ting går etter planen. Helmax! Bl.a. etter 70 minutter har vi en flott kontring, og når Haugen kommer i fart ikke sett siden Oslo Marathon dagen før, så mangler det kun en halv skotupp fra 5meter før vi dobler.

Dessverre bruker nok «fuglehviskeren» 42, og ikke 43, i skostørrelse. For han når akkurat ikke ballen etter å ha blitt spilt fri på blank kasse.

Så kommer vi inn i en periode der vi ligger bakpå, og kun en feil av oss, dommer eller magi fra TUIL skiller mellom tre og ett poeng.

Unge Hertzenberg fikk en god halvtime i dag!

Kiosken har ikke lov å selge noe for nervene, men hadde vi vært apotek så hadde klubbøkonomien vært redda for neste tiår! For de vel 117 sjelene ber til sine respektive høyere makter, erstatter vaffel med negler og står anspent rundt om på langsiden.

TUIL kommer til noen sjanser. Både i boksen og på dødballer. Eneste fellesnevner er at de ikke er giftige nok hva selve finishen angår. Det blir mer buorm enn hoggorm. Som er helt greit for oss.

Det ebber ut med 1-0 seier.

Arbeidsinnsatsen vår satte PREG på kampen!

SUMMA SUMMARUM

LITT bakpå fra start, men etter første halvdel av 1.omgang så er vi med. Jevnt ut til pause på de fleste måter å måle slikt på.

I 2.omgang så tar vi ledelsen, og nå er det fortjent. For vi har brutt Brannvesenets formaning om å brenne (sjanser). På vår tredje store så sitter «er`n»!

Etter den så burde vi punktert kampen når vi har noen skumle kontringer.

Defensivt, sett i ettertid, så har vi stort sett kontroll. De få gangene vi ikke har det, så har TUIL ikke dagen hva avslutninger angår. DERMED:

1-0 seier og vi er over nedrykksstreken!

Glade Gule etter seier!

Kule kampfakta:

Bærum SK- Tromsdalen IL 1-0 (0-0)

Laget: Midtgarden, Eng Strand, Grimstad, Zalo, Haugen, Hauger, Arvesen, Jatta, Løvseth, Myrmo, Augdal

Bytter: Slemdal inn for Zalo (10 min), Khachatrjan inn for Myrmo (57 min), Hertzenberg inn for Jatta (57 min)

Mål:1-0 Augdal (57 min)

Gule kort: Hauger (3), Hertzenberg (2)

Tilskuere: 117

Dagens Comfyballs-spiller: Henning Hauger