Herrer A: Vi falt mot Kjelsås

Bærum A- Kjelsås A 1-3 (0-2)

Brennhett i hele området før kamp, dessverre var eneste effekt av sola at det ble mye slapt der ute.

Vi gjør for enkle og ofte kostbare feil

Innledningsvis så er det jevnt. I alle fall i possesion og pasninger. Begge lag har noen halvsjanser, vi når Eng Strand slår inn til Bransdal som header rett på burvokteren. Kun par minutter senere har vi nok en heading rett på keeper. Det vil seg ikke på hodet for oss…

…for Kjelsås derimot så får de fullt utbytte etter 13 minutter når spissen skjærer inn mellom Slemdal og Midtgarden. Med keeper på halvdistanse, så går ballen i mål

Da blir vi litt slått ut virker det som. I hvilken det skyldes baklengsen og sola, det vites ikke. Men fra etter skåringen til gutta fra Oslos tak, så blir alt litt mer unøyaktig, dårlig timet, etc.

Rett nok er det noe halvveis som skapes, men det er nettopp det: halvveis. Det som mangler er avslutningen.

Dessverre har ikke Kjelsås samme problem og de setter sitt andre etter 37 minutter. Nå er det skorpe på leverposteien, måkene irriterer og alt er dertil hensiktsløst…fritt etter Børretzens slager «noen ganger er det alright».

Vi ble for små i duellene

Vi forsøkte- men det stoppet opp med forsøkene

Etter pause så er en godt besøkt tribune nysgjerrige på hva som vil skje, og hva som har tatt av grep i pausen. En ting er å fylle på med væske, men også visdom, inspirasjon og ett spillerbytte ble gjort. Jatta inn for Augdal.

De første 10-12 minuttene så er det gode tendenser, men som så ofte før: De virkelig store sjansene uteblir. Allikevel er det noe mer enn bare knott, mygg og svette i lufta. For det er en eim av håp.

Tiden går fort for oss, og når vi har like dårlig tid med å skåre som påskekøen utenfor Vinmomopolet, så er det ikke lett. For vi får verken mål, vin eller mirakler i dag.

Etter 70 minutter punkteres kampen når deres spiss kommer helt alene med Midtgarden fra 25, 20, 15 og 12 meter før han rundes og setter ballen i mål. 0-3. Nå hadde det vært å foretrekke å bli stukket av veps.

Resten av kampen er det amerikanerne kaller for «garbage time». Altså tiden man ikke egentlig trenger å spille/være påskrudd, da utfallet allerede er avgjort.

Vi traff sjelden innafor

Kjelsås ligger bakpå og kontrollerer, og selv med en del mer ball, så blir det sjelden noe farlig. Selv Ludvik i Flåklypa hadde nok ikke fått angst her ute på kunstgresset…solstikk derimot.

På overtid skårer vi vårt eneste mål etter mye kjemping i feltet og fra offisielt hold er det bokført som selvmål. Det oppsummerer egentlig vår eget problem med å skåre og kampen som helhet

Summa Summarum:

Etter en lei baklengs så har Kjelsås kontroll. De spiller i alle fall med det, og vi hjelper de med upresist pasningsspill og enkle personlige feil. Så det skapes lite, mens Kjelsås er skarpere de gangene de angriper. Med det får de 2-0 før pause også.

Så det er vanskelig arbeidskår etter pause, og til tross for forsøk, så kommer vi aldri inn i kampen. I alle fall ikke når den avgjøres etter 70 minutter på 0-3.

Kjipe kampfakta:

Bærum A- Kjelsås A 1-3 (0-2)

Laget: Golden, Eng Strand, Zalo, Slemdal (K), Haugen, Nygaard, Augdal, Thorberg, Sørensen, Bransdal, Ilolo

Benken: Øigarden, Skattum, Arvesen, Grimstad, Jatta, Myrmo

Mål: 0-1 (13 min), 0-2 (38 min), 0-3 (70 min), 1-3 selvmål (90 min)

Bytter: Jatta inn for Augdal (46 min), Arvesen inn for Ilolo (63 min), Grimstad inn for Thorberg (63 min), Myrmo inn for Nygaard (76 min).

Gule kort: Jatta, Haugen, Grimstad og Slemdal (Haugen og Slemdal er ett kort unna karantene).

Tilskuere: 263 (NY rekord i år, takk til dere alle)

Dagens Comfyballspiller: Thomas Nygaard