Herrer A: Uavgjort på Senja

FK Senja- Bærum SK 1-1 (0-0)

Årets første langtur sto for døren. Vi måtte ut av døra tidlig (sånn i sekstida). Vel fremme så får vi kjenne på både vær og vind. For la det ikke være noe tvil, vind var det.

Kampbildet fra første spark viser at dette blir en kamp med dueller, høye og lange «bællar». Det eneste verdt å nevne de første femten minuttene er at Lars Slemdal pådrar seg gult kort for takling på midtbanen (hans tredje i serien, karantene på fjerde).

Lite spill, men store sjanser…begge veier!

De som kom for å bli underholdt ble ikke det med vakkert spill langs bakken. Dog kan man finne mange gleder med fotball, og det var nerve i kampen hele veien. For selv om det ikke ble så mye (fin-)spill som førte til sjanser, så dukket det opp store muligheter begge veier.

Både vi og Senja burde skårt før pause, men fotballsko er erstatta med betongsko. Slik kunne det i alle fall se ut om man så kampen på hakkete stream, eller om man kun vektlegger hvordan sjansene ble misbrukt.

0-0 til pause er greit. Eller uavgjort til pause er riktig bilde, men burde vært 1-1 eller 2-2 om vi er litt gavmilde.

dav

Samme tralten

Kampen fortsetter slik den ble avsluttet etter de første 45 minuttene. For det vil seg aldri helt. Sjansene oppstår, men i begge bokser er ingen av lagene gode nok.

Det beste eksempelet på det er når vi kommer langs kant, legger inn og er alene med keeper fra FEM meter, men skyter TI meter over! Vil understreke at jeg ikke overdriver nå!

Når Senja er hyggelige nok verter til å gjengjelde «tjenesten», så går vi vel mot 0-0?

dav

Vakkert angrep+avslutning= mål

Så i det 80 minutt kommer det forløsende! Vi ruller opp, langs og inn. Til slutt er «Chima» sistemann og nå er beting erstatta med ballett på øverste hylle. Avslutningen sitter i «krøsset» og vi kan juble for 1-0 med 10 minutter igjen på klokka.

Dessverre stilner jubelen fort. For på en dødball kun minutter senere så utligner hjemmelaget. Bittert, men jeg vil ikke si det er urettferdig. Basert på sjanser så er X på kupongen et riktig bilde på kampen. Men der og da så blir turen hjem så #¤%&/ mye lengre

De tørre kampfakta

FK Senja-Bærum SK 1-1 (0-0)

Bærum: Sondre Midtgarden – Joakim Amandus Nilsen, Aaron Kiil Olsen, Lars Ivar Slemdal (K), Christian Hanche-Olsen, Mansour Sinyan, Jan Aubert, Martin André Berg, Emanuel Kot, Adonai Kidane – Chima Vincent Ifejilika

Bytter: Kristoffer Sørensen inn for Mansour Sinyan i 76 min- Markus Attila inn for Emanuel Kot i 76 min- Adrian Rogulj inn for Adonai Kidane i 86 min

Mål: 1-0 i 80 min. Chima. 1-1 i 87 minutt. Tor Martin Mienna

Gule kort: Lars Slemdal (hans tredje) og Joakim Nilsen (hans andre)

Tilskuere: Gjetter på 90 stk. Kameraet sto på feil side av banen.