Herrer A: Tøff dag i Bergen

Åsane Fotball- Bærum SK 6-1 (3-0)

Dette referatet er ikke ulikt en fortelling i det Gamle Testamentet, altså via andrehåndskilder og hva som lengre unna er. Skribenten fikk ikke sett kampen, så bær med at dette er en forkortet versjon av hva som pleier å være!

Tallenes/målenes tale er klar nok den, i tillegg sier mine kilder at Åsane var det beste laget i første omgang, hvor de skaper en del og har god kontroll defensivt.

Så kampen er i grunn avgjort halvveis til et opprykksjagende Åsane. Vi løfter oss veldig i 2.omg, og viser at vi kan. Vi får en redusering med Daniel Berg på straffespark, men det er «too little, too late». I alle fall når når Åsane øker til 4-1 minutter etterpå.

At Åsane vinner er fullt fortjent, men resultatet ser styggere ut en prestasjonen (kilde: Åsane-spillers egne ord). To mål kommer på overtid. Ikke akkurat vår beste periode verken i denne kampen, eller sesongen for øvrig.

Som min kilde i Bergen avsluttet sin oppsummering med: «A game of two halves, der vi (Åsane, red.anm) nok har mer kvalitet i de avgjørende situasjonene».

En gladnyhet å ta med seg er at Erik Frøysa fikk sin A-debut i seriesammenheng når han ble byttet inn!

Kampfakta:

Åsane Fotball- Bærum SK 6-1 (3-0)

Mål: 1-0 19 min- 2-0 33 min- 3-0 42 min- 3-1 BERG 76 min- 4-1 83 min- 5-1 90min- 6-1 90 min

Laget: Midtgarden-Kiil Olsen-Slemdal (K)-Grimstad-Cornic-D Berg- Rønning Olsen-Markus- Tveit Rønning- Rogulj- Pellegrino

Bytter: Kidane inn for Rogulj 46 min- Sørensen inn for Grimstad 46 min- Frøysa inn for Tveit Rønning 73 min

Kort: Slemdal (hans 8, og karantene i neste kamp).

Tilskuere: 193 stk