Herrer A: Tøff bortekamp å svelge!

Sotra SK- Bærum SK 3-2 (1-0)

I våres spilte vi 2-2 mot Tommy Knarviks utvalgte. Sotra er overraskelseslaget i år, og også i dag viser de at det skyldes ferdigheter, god coaching og stå-på-vilje a la en ivrig far på skitur på fjellet!

Innledningsvis så kopierer vi seiersoppskriften mot Alta. Et fandivoldsk høyt press med håp om å vinne ball ofte og høyt. Vi får dog ikke like godt betalt her i vest, som oppe i nord. Så det avtar og kampen bikker frem og tilbake.

Halvspilt ut i 1.omgang får vi frispark for noe som man sjelden ser lengre. Tilbakespill til keeper. Fra ca 15meters hold. Det blåser friskt på Sotra og ballen dundres 752 meter over på en blanding av kraft og orkan! Det minnet om Jean Van De Velde i The Open 1999.

Sotra er veldig nære før de faktisk skårer. Etter ca 30 minutter så fyker ballen i stolpen og ut.

Mål preger kamper sies det fra klokere hoder enn mitt, og når Sotra skårer fra få innvolveringer rett før pause, så ja, da svir det litt. Målet kommer etter at vi først har tapt en midtbaneduell, så en duell ved egen 16-meter. Fra der skyter Frederic Falck, og 1-0 står seg til pause.


Foto: Ann-Kristin Røsbø (Oslofotball)

Vi gule slår tilbake!

Ikke ulikt Imperiet i Star Wars. Lite visste vi etter 60 spilte at vi skulle ende samme skjebne. For etter de første 15 minuttene av 2.omgang er vi i Paradis. Ikke bare i nærheten av det stedet som heter Paradis i Bergen, men i himmelrike.

For vi starter 2.omgang veldig bra, og bra blir til bedre når vi utligner i det 54.minutt. Åsane keeper Borger Thomas er til daglig vant til å studere juridiske smutthull, men i dag gir han oss et smutthull når han gir retur på et svakt skudd. Der er Adrian Rogulj, og det er balanse i regnskapet!

Fem minutter senere er Adrian som Luke Skywalker, og regjerer i luftrommet. Pasningen kom fra Leo Cornic. Vi er i føringen 2-1, men det er tretti minutter igjen i havkapet ut mot Nordsjøen.

Allerede minuttet etterpå kunne Sotra utligna, men vi blokkerer i siste sekund som det så pent heter.

Fra her av og inn så blir det en kamp om å holde stand! Vi gjør bytter, og det ser ut til at vi får med poeng hjem i bagasjen. Først glipper det tre poeng i det 85 minutt, før vi kun minuttet etterpå mister også det ene når Fredrik Flo skyter stolpe og inn.

Vi forsøker på slutten, men vinden er sterkere enn våre avslutninger, så det ebber ut i 3-2 tap.

——————————————————————————————————————–

Tross vårt andre tap på rad, så er det positive momenter:

*Adrian Rogulj skårer to.

*Hallvard Håskjold er tilbake etter langt skadeavbrekk

*Brage Breivik debuterte og klarte seg godt i sin debut for oss.

———————————————————————————————————————

De tørre kampfakta:

Sotra SK-Bærum SK 3-2 (1-0)

Mål: 1-0 (38min) 1-1 (54 min) Adrian Rogulj 1-2 Adrian Rogulj (58 min)

2-2 (85 min) 3-2 (86 min).

Laget: Midtgarden-Kiil Olsen-Slemdal (K)-Cornic-Grimstad-Håskjold-Breivik-Markus-Rogulj-Kidane-Sørensen

Innbytter: Berre inn for Kidane (73 min) – Rønning Olsen inn for Håskjold (76 min) – Sinyan inn for Sørensen (83 min)

Gule kort: Slemdal (hans 5 i serien) Breivik (hans 3 i serien)

Tilskuere: 250 stk. Ikke meldt at noen blåste ut på havet.

Dagens tilleggsopplysning: I neste kamp mot Fram hjemme (lør kl 16), så spiller kaptein Lars Slemdal sin 100 kamp for klubben!