Herrer A: Forskjellen lå i begge boksene

Tromsdalen IL- Bærum SK 3-0 (2-0)

Med perfekt reiseskjema så lå reisen til rette for at vi kunne ta med mer enn tax-free i bagasjen (det kan man kanskje ikke gjøre på innenriksfly?). Dessverre ble det ikke slik, for vi var et nummer for små i dag.

Det vil seg ikke i offensiv boks

Når vi nå har rundet 10 spilte kamper, så er det spesielt en ting som må forbedres snarest: – Spillet i offensiv boks/avslutninger. For før Tromsdalen skårer to kjappe + – halvtimen er spilt, så har vi også våre sjanser. Den aller største er når Augdal er helt alene på 5 meter, men bommer på ballen. Den er «tap-in», men da må det «tæppes» først.

Så kommer TUIL igjennom, men Midtgarden redder ut til corner. Som i sin tur er helt ufarlig. Fortsatt dobbel smultring.

Så får vi frispark på 16,2 meter, men det vil seg ikke, ballen går i stolpen og ut.

Det som ikke er stolpe ut er påfølgende angrep for hjemmelaget når vi setter beinet ut og lager et soleklart straffespark, til tross for overskya vær. Ingenting å si på den avgjørelsen, og når de også skårer så er det slik «ting er om dagen». 1-0

Dog skal vondt bli verre. For kun noen minutter etterpå så øker TUIL til 2-0. Skogvoll hos hjemmelaget er mer alene i vår 16-meter enn han er i hvilken som helst skog. Være seg Oslomarka, Hundremeterskogen eller Amazonas. For han for veldig god tid når ingen fra vår midtbane tar returløpet og da er dobling av ledelsen ett faktum.

Nok en gang- forskjellen ligger i begge boksene.

Arkivfoto fra tidligere oppgjør mot Tromsdalen

Resultatet står seg inn til pause, men det skjer en ting som gir oss håp etter sidebytte. For i det 44.minutt så får Andreassen rødt kort. Det er vanskelig å vite hvorfor, men uavhengig av grunn så er vi i «power play» i resten av kampen.

Så skulle det skjedd noe som ga oss ytterligere håp. For på overtid blir Eng Strand felt like tydelig som når en TUIL-spiller ble det 20 minutter tidligere. Forskjellen er at denne gang så dømmes det ikke på det.

Vi kan rope «Jim Crow» og annet, men vi må gå litt snurt til tørkepause med 0-2 i sekken.

Løftet kom aldri!

Selv om man rent matematisk har en fordel med en mann mer, så er det ikke alltid slik i praksis. For vertene er gode på å snøre igjen defensivt. Så selv om vi kommer til noen forsøk, så blir avslutningene for svake og upresise. Gjerne begge deler.

Jo lengre ut i 2.omgang vi kommer, jo fra lengre hold fyrer vi av. Noe nærmere mål kommer vi ikke av den grunn.

På overtid skårer TUIL sitt tredje, ett pangskudd fra så vidt innafor 16-meteren. Vi får satse på at vi fremover får noen slike selv.

Summa Summarum

Jevn innledning, men vår åpenbare akilleshæl er mangel på «pang-i-nettet«-avslutningen. Så når TUIL ikke har samme problem så avgjøres kampen i grunn på det. To kjappe baklengs på oss (straffe og dårlig markering) fører til kalddusj til pause.

Selv med en mann mer i 2.omgang og noen sjanser, så vedvarer skåringsvegringen. Da er det vanskelig å få med seg noe hjem, være seg mål, poeng eller tax-free.

Kampfakta fra nord:

Tromsdalen IL- Bærum SK 3-0 (2-0)

Laget: Midtgarden, Eng Strand, Slemdal (K), Zalo, Haugen, Augdal, Arvesen, Grimstad, Bransdal, Sørensen, Jatta

Bytter: Myrmo inn for Haugen (75 min), Ilolo inn for Jatta (75 min), Thorberg inn for Augdal (83 min).

Mål:

Gult kort: Ilolo

Rødt kort: Baal Andreassen- TUIL- (44 min)