Herrer A: Tap i sjansefattig kamp

Bærum SK- Hødd 0-1 (0-1)

Flagge sto rett ut, men kampen foregikk på Sandvika Stadion (og ikke på kysten i Ulsteinvik). Så utfordrende forhold å spille ball i.

Dårlig start igjen

En ting vi har slitt med så langt er å komme i gang fra første spark. Så også i dag. Nå skal det sies at ikke Hødd var all verden heller, men de får kampens eneste mål etter 14 spilt. Målet oppstår da det våre spillere misforstår kommunikasjon og kroppsspråk til dommer og assistent. Avgjørelsen om å la den gå kan man nok argumentere for, men at flagget kommer opp og ned igjen er med på å skape forvirring i våre bakre rekker.

Tidligere Raufosspiller Løken lar seg ikke lure og setter 0-1 på godt målsnikvis.

Resten av omgangen er det lite å skrive om. Rett og slett fordi det ikke skjer noe særlig. Om det er noe så må det bli situasjonen når Frøysa legger en lekker lobb inn i bakrommet mot Ilolo. Vår nysignerte kant går i bakken, men det blir ikke dømt straffe. I og med det er færre ankemuligheter i fotball enn i Nord-Korea, så blir det 0-1 til de blå-hvite fra Ulsteinvik.

2.omgang kom og gikk

Det å skrive om 2.omgang blir ikke noe roman på lengde med «Brødrene Karamazov». For det skjer lite og skapes enda mindre. Årsak-virkning? Kan Kants metafysikk stemme (allikevel) ?

Et forsøk på noe er som følger: Vi ligger stort sett bra defensivt, så håpet om poeng levde kampen ut. Dessverre så skaper vi pent lite, noen vil si null sjanser også i 2.omgang. Så selv om det var nerve der, så var det ingen av de 120 betalende som måtte bruke ytterligere penger på reseptbelagte medisiner.

Mot slutten av kampen så satser vi mer på lange baller og vinne den berømte andreballen. Det lykkes vi i grunn ikke noe med. Så med null avslutninger på mål så blir som som oftest null mål av slikt.

Dermed 0-1 tap i en kamp der vi roterte på troppen i disse travle tider og vi kan ta med oss god defensiv organisering. Samtidig er det klart vi må vinne en «vaksine» for spillet på den offensive 1/3-delen.

Summa Summarum

Nok en gang svak start, som vi blir straffet for. Så når vi kommer skjevt ut, så får Hødd kampen inn i sitt spor. Vi tar med oss god defensiv organisering, mens vi må få mer fart på ball og bevegelse om vi skal skåre mål.

De forblåste kampfakta:

Bærum SK- Hødd 0-1 (0-1)

Laget: Midtgarden-Eng Strand- Slemdal (K)- Zalo- Haldorsen- Frøysa-Hauger-Burba- Sørensen- Vedvik-Ilolo

Bytter: Grimstad inn for Slemdal (61 min) – Sjøl inn for Vedvik (67 min) – Agelin inn for Zalo (75 min) – Arvesen inn for Haldorsen (75 min)

Mål: 0-1 (14 min) Løken

Gule kort: Grimstad

Tilskuere: 120 som ble fångad av en stormvind

Neste kamp for oss er søndag 11.07 kl 1800 borte mot Moss. Den kampen kan du se hos Budstikka!