Herrer A: Stolpe inn mot Elverum!

Bærum SK A- Elverum Fotball A 1-0 (0-0)

Som beskrevet i forhåndsomtalen av kampen. DETTE var en klassisk «sekspoengskamp»! Med det av nerver som medfører. Vinneren tok syvmilssteg utenfor nedrykksstriden, mens en evt taper vil fortsette kjenne gufs fra nedrykksspøkelse!

Dette preger deler av kampen og! For om man er nøytral, har forvillet seg bort og ser denne kampen. Ja, da kan du får inngangspengene tilbake! For underholdningen var mangelfull. Omtrent som å dra på konsert til Bruce Springsteen, men uten at E-Street Band er med!

Flotte forhold!

Frem og tilbake, langt og kort. Uorganisert er vel ordet. Fra begge lag. Innledningsvis er det i alle fall slik. Så tar gjestene fra Elverum over. I alle fall har de mest ball. Dog så skapes ikke de helt store sjansene i 1.omgang.

Så i grunn har jeg kasta bort nok «blekk» på å beskrive 1.omgang. Antagelig bedre å se Leeds-Derby.

Samme tralten, men med nerve!

2.omgang er i store deler ganske lik. Forskjellen lå i at nå kom sjansene. Mest til de besøkende fra håndballbyen og skribentens fødested! Følelsene mine, og mange andres, var derimot klare: Gule og spente!

For vi gjør noen stygge feil på midten, som medfører at Elverum kommer til noen gedigne sjanser. Den som er alene med keeper etter ca 70 er kampens største. Heldigvis har vi en tverrligger like bred som Kakuryū Rikisaburo

For de som ikke er like ivrige følger av japansk sumo som undertegnede, så er det Basho-turneringens regjerende mester!

Vår tverrligger!

Kun minutter etterpå så treffer Elverum stople og ut! Så vi er med, men henger litt i repene.

Så med rundt 7 minutter igjen å spille, så får vi oppleve fotballens gladside! Et innlegg, et enkelt hodestøt- men du verden så viktig mål! 1-0 og foreløpig tre poeng i banken!

Derimot vet alle Gule fans at vi ikke skal ta noe for gitt (ref: Oppsal*2, Sotra, Florø m.m).

SPOILERALTERT: Vi red brisen av! 1-0 seier

Elverum klarer å skape et visst trykk, men det blir ikke mer enn trekken som kommer sigende på høsten. Så vi holder stand, varmen og sjekker ut fra dagens kamp med tre deilige poeng. Kanskje jeg skal si befriende? For nå tok vi like stort steg fra nedrykksstriden, som det første steget til Neil Armstrong et visst sted nord for planeten Tellus!

Dagens kampfakta!

Bærum SK A- Elverum Fotball A 1-0 (0-0)

Laget: Midtgarden-Cornic-Kiil Olsen-Slemdal (K)-Grimstad-D Berg-Aubert-Markus-Rogulj-Pellegrino-Tveit Rønning

Bytter: Rønning Olsen inn for Aubert 78 min – M Berg inn for Tveit Rønning 86 min – Sørensen inn for Pellegrino 89 min

Mål: Markus 83 min (7.mål i serien)

Kort: Tveit Rønning (snill gutt, hans første).

Tilskuere: Vi klikka inn ca 110.