Herrer A: Sola skinn på Kisa, så «skuggen fell» på Bærum

Ull/Kisa- Bærum 4-2 (2-1)

Under forhold som kun Carola (Haggkvist) liker var det dukket for 8.serierunde for vår del. En 45 minutters kjøretur gjennom hovedstaden og litt videre til Ull/Kisas flotte anlegg. Nå også med flott nytt kunstgress. Så det var kun stormvind som «fanget» oss.

Begge lag brenner- før Kisa skårer

Kun et par minutter ut i kampen kom kampens første målsjanse når hjemmelaget skyter inne i vår boks, men Midtgarden er med på notene.

Ca 13 minutter ut i kampen så har vertene et frispark, men Midtgarden er nok en gang der og redder.

Så er det vår tur til å skape og brenne det vi skaper. Ved begge tilfellene vinner vi ballen høyt i banen, men verken Eng Strand eller Bransdal klarer å overliste keeperen. Så dobbel smultring står seg…

…i alle fall til halvspilt omgang. Nå kom kampens første mål. Vi har corner, den slås inn, men blir klarert. Kun noen pasningstrekk senere så havner ballen hos EX-Bærum Kvernstuen som ikke blir stoppet til tross for at både to og tre av våre kan stoppe/felle han. Odelsgutten løfter blikket og plasserer ballen ved stolperota! 1-0 etter 24 minutter.

Som dobles etter litt over halvtimen når vi gjør akkurat samme feil som Celtics mot Heat i nattas kamp (kamp 6):

  • Vi glemmer å markere!

På bakerste har de en spiller som kunne sikkert brukt 20 sekunder alene om så trengtes. Med så god tid så kunne deres spiller både sette inn 2-0, og i tillegg ha tid til å danne en belgisk regjering – Belgium breaks own record for longest period without government (brusselstimes.com)

Vi skaffer oss både håp og redningsbøye når vi på overtid i 1.omgang skårer etter et raid og en pasning fra Sørensen som får ballen tilbake! Den hamrer han inn og 2-1 til pause er nok riktig bilde på kampen ut i fra sjanser og all annen statistikk.

For oss på tribunen ble håpet om poeng tent!

Vi finner ikke ut av verken press, vind eller Kvernstuen

Med litt Gule solbriller så kan vi mene at 1.omgangen er jevn. Derimot så må vi ljuge om vi skal gjenta det samme for de siste 45 minuttene.

Selv om det starter jevnt-ish, så er laget fra Jessheim bedre minutt-for-minutt i 2. omgang.

Vårt spill blir kaotisk, og det er sjelden vi har ballen i mange nok trekk.

For vertene sin del så lukter det både mål og grillmat denne fine vårkvelden jo lengre ut vi kommer. Når 3-1 dessverre blir ett ubønnhørlig faktum så er vi nede i kanvassen for telling og! 67 minutter og 3-1 blir til den seigeste klatreetappen i (Le) Tour de France!

Vi ramla sammen etter 3-1 midt i 2.omgang

Vi begynner å få flere spillere tilbake etter (langtids)-skade og det gledes at Nygaard og Thorberg kommer innpå etter hvert.

Så skal det sies at etter 3-1 og med ett par-og-tjue minutter igjen så går Kisa fra å være bedre til å bli dominerende. Rett nok treffer vi gule spillere på våre pasninger, men problemet med det er at vi spiller i rødt i dag.

Så balltap koster, og selv om de ikke skårer 4-1 før det 85 minutt, så kunne/burde de puttet før den tid.

På overtid reduserer Thorberg på resultatet, men det ender med en fortjent 4-2 seier til hjemmelaget i gult (og grønt).

Thorberg fikk noen minutter og skårte på overtid!

Summa Summarum:

Begge lag har sjanser i innledningen, men det er Ull/Kisa som har best avslutningsferdigheter og setter to mål før vi reduserer på overtid i 1.omgang. Defensivt er det mye rufsete i både organisering, markering og klareringsspillet! Offensivt klarer vi ikke utnytte overgangene og det som kunne blitt noe, stopper opp ved upresise pasninger.

2.omgang er svakere. Nå kommer det flere feilpasninger og etter 3-1 halvveis så er vi ikke lengre med i kampen. Totalt slipper vi til Ull/Kisa til for mange sjanser inne i vår boks, og så gode lag som de straffer oss for det.

Kampfakta

Ull/Kisa – Bærum 4-2 (2-1)

Laget: Midtgarden, Grimstad, Zalo, Slemdal (K), Haugen, Arvesen, Augdal, Myrmo, Eng Strand, Bransdal, Sørensen

Bytter: Hauger inn for Myrmo (46 min), Jatta inn for Arvesen (70 min), Nygaard inn for Eng Strand (70 min), Thorberg inn for Augdal (89 min), Nordby inn for Sørensen (89 min)

Mål: 1-0 (24 min), 2-0 (33 min), 2-1 Sørensen (45 min), 3-1 (67 min), 4-1 (85 min), 4-2 Thorberg 90 min).

Gule kort: Eng Strand, Augdal, Bransdal,

Tilskuere: 227 (10 stk fra oss…så er vi usikre på to-tre av de).