Herrer A: Snipp, snapp, snute- elendige straffer fører til at vi er ute

Nordstrand IF- Bærum SK 3-2 etter str.konk 2-2 (1-0)

Kampene kommer tett som hagl. Faktisk oftere, fordi det er en strålende fin sommer! I dag ventet 3.divisjonslaget Nordstrand på oss oppe på «Niffen» i 1.runde i NM.

Apropos sol, den var definitivt en faktor i dag. Bjørn Eidsvåg fikk oppfylt sitt ønske med » Skyfri himmel, en problemfri time i go’e venners lag

Heteslag?

I alle fall så går det ikke på skinner. Vi finner ikke ut av Nordstrands aggressivitet, og de sjansene som skapes i 1.omgang er det i grunn de blå-hvite som står for. Selv om det ikke er ufortjent, så er det surt at de skårer 1-0 på overtid. De kommer opp langs kanten, får tid til å legge inn, vi følger ikke bevegelse. Dermed fra kort hold sitter ballen i nota.

Det er godt med en kalddusj i varmen, men ikke av den mentale sorten.

De siste 45- GOD lagmoral ga utligning!

Vi startet med ballen, så får vi håpe det blir et godt omen! Det skulle vise seg å slå 100 % feil. Vi er uheldige når vi sklir på et langt utspark, og alene med keeper så treffer spissen til Nordstrand først stolpen, men så er han først på 2.ballen og da står det 2-0 til hjemmelaget.

Nå snakker vi ikke kalddusj, men noe mye verre. Definisjonen av motbakke.

Det virker planløst nå. Som å dra på stranda uten solkrem, lunsj og drikke. Vi finner ikke ut av Nordstrand som kan spille på ledelsen nå, for så å ligge kompakte.

Omgangens første sjanse kommer rett før drikkepausen halvveis. Den tilhører Nordstrand. Vi må jo gamble opp og har en 3-backslinje. Så på en (naturlig) overgang, så er det Midtgarden som holder oss i kampen.

Så får vi håpe det er mirakelvann vi får i oss med 23 min + igjen av kampen.

Kaptein Slemdal skårer og håpet tennes. Er det noe vi har gjort flere ganger i år, så er det å komme tilbake fra 0-2 underlege.

Nå er det 1-2, sabla varmt og vi har tett kampprogram. Så er det denne lagmoralen da! Vi kriger inn det første og i det 98 minutt så skaper vi et straffespark!

Kvernstuen er sikker. 2-2 og det blir ekstraomganger.

Kampen om avansement- og krefter?

Lagene har ulik utgangspunkt inn til denne kampen. Vi har spilt mye, mens Nordstrand har siden første (obligatoriske) kamp siden oktober 2019.

Så hvem har mest krefter nå? De med oppkjøring eller de uthvilte?

Ingen skal det vise seg. Alle er slitne, men vi er nærmest i ekstraomgangene uten å egentlig være nære.

På straffekonken er det helt natta når vi skårer på 1 av 5 straffer. Altså et spark uten press fra 11 meter. To gikk over og to ble redda.

Så da gratulerer vi Nordstrand med avansement!

PS! 03-gutten Max Myrmo fikk sin A-lags debut! Nok en egenprodusert spiller som tar steg hos oss. Det gledes!

Summa Summarum:

Kampen blir vanskelig for oss når vi slipper inn på overtid av 1.omg og helt i innledningen av 2.omg. Det sagt, så fortjener Nordstrand å lede. Så vi må se bak målene. Vi har fryktelig lite ball og enda mindre samspill offensivt.

Vi slår langt og jager. Det er vår offensive plan, og det var ikke noe suksessoppskrift. Et tydelig bevis på våre problemer er når vi knapt klarer å sette i gang kort uten å miste ballen etter to trekk.

Lagmoralen er GOD, for vi klarer å utligne. Det er tredje gang i år vi kommer tilbake fra 0-2.

Det som ikke er bra er at vi skårer på 1 av 5 straffer (20 %).

Våre straffer brant bedre enn de beste engangsgriller

De gloheite kampfakta:

Nordstrand IF- Bærum SK 3-2 etter str.konk 2-2 (1-0)

Laget: Midtgarden- Strand- Slemdal (K)- Zalo- Agelin- Vedvik- Arvesen- Burba- Kvernstuen- Løberg- Ilolo

Bytter: blir oppdatert!

Mål: 1-0 45 min, 2-0 48 min, 2- 1 Slemdal, 2-2 Kverstuen str (90 min).

Gule kort: blir oppdatert

Tilskuere: 100 som fikk fin farge på sommerkroppen