Herrer A: Skrekk og gru!

Kongsvinger IL – Bærum SK 4-0 (2-0)


Det var klart for opprykksfest når vi ankom med bussen halvannen time før kampstart. Utenfor banen vel og merke. For på banen kom det tidlig frem at denne kampen var det få som hadde lyst å spille.


Dette ble en forsmak på Halloween: Skrekkelig kamp og vi fikk ikke noe godt med oss hjem.


Rolig start på festen

Vi får tidlig kampen i et ønska spor. Så hvis det merkelig nok skulle finnes noen nøytrale som så denne kampen, så burde de finne noe annet å gjøre sporenstreks. For selv om det er festramme rundt kampen, så er de 30 første minuttene av kampen nok like morsomme som se Teletubbies dubbet på koreansk.


Det som kan glede oss er at vi står ok defensivt første halvtimen, samtidig som vårt press medfører at det kommer en og annen halvsjanse.


Så bestemmer KIL seg for at nok er nok. De som har trosset elgjakt, kulde og Dansebandfestival skal tross alt få noe å svinge seg til. 1-0 kommer i det 31 minutt når Guven lobber over Midtgarden etter kun en pasning fra midten.


Så blir vondt verre når de øker til 2-0 i det 44 minutt. Langrekken blir spilt igjennom og med tå som passer navnet tar han ned ballen og sender den forbi Midtgarden.


2-0 står seg til pause. I en omgang vi var med første 30 minuttne, men så blir vi straffet når KIL skrur opp balltempoet ett hak og finner ut forsvarsmønsteret vårt.


KIL vil mer


De røde fra skogen punkterer kampen tidlig når Grundt setter 3-0 etter 51 minutter. Fra kort hold etter en retur som smalt i tverrliggeren. KIL hadde da presset oss godt ned i egen boks. Så kommer 4-0 minutter senere når Guven setter sitt andre for ettermiddagen. Om ikke annet, så øker han ledelsen som toppskårer i PostNord (i forhold til Sereba).


Så med 4-0, men med en halvtime som må spilles, så er det lite å hente fra kampen. Vi bytter innpå de fleste og KIL gjør det samme. Så mens unga venter på godteri, knepp og knask, så venter vi på at tiden bare tikker av sted.

  • For noe mer er det ikke å skrive om uten at jeg skal ty til ljug og sladder.

Summa Summarum:

Vi står ok til seriemesterne de første 30 minuttene. Så skrur KIL tempo opp og vi henger ikke med. 2-0 til pause. Så blir forskjellen større i 2.omgang når KIL setter to mål til tidlig i 2.omgang. Det blir lite intensivitet i presset og det er lite å hente fra kampen. Om noe så har vi for stor avstand mellom lagdelene og det blir liten sannsynlighet for å treffe hverandre med ball.

Alt i alt så dikterer Kongsvinger kampen fra 30 til 90.


Kjølige kampfakta:
Kongsvinger- Bærum SK (2-0)


Laget:
Midtgarden- Haldorsen- Zalo- Slemdal (K)- Grimstad- Hauger- Frøysa- Haugen- Sjøl- Eng Strand- Amer


Mål: 1-0 (31 min), 2-0 (44 min), 3-0 (51 min), 4-0 (58 min)


Bytter: Arvesen inn for Grimstad (60 min), Løberg inn for Haldorsen (70 min), Grønner inn for Amer (70 min), Thorberg inn for Hauger (72 min)


Gule kort: Zalo (7ende), Eng Strand (7ende).


Tilskuere: 1286