Herrer A: Seieren varmet

Bærum SK- Eidsvoll Turn 3-0 (0-0)

Kampene kommer i takt med folk som hopper fra 10meteren fra stupetårnet. Vår fjerde kamp i 30 graders varme. Nå ventet Eidsvoll Turn, og de fleste forventet en jevn kamp…

…og en jevn kamp var hva vi fikk. Det som er verdt å få frem de første 30 minuttene er når klokka viser 12 spilte og vår nysignerte kant Sylvain kommer alene mot keeper og blir klart taklet. Dommer er ikke i tvil og rødt kort. Dermed powerplay for oss de siste 78 minuttene.

Vi vet jo fra forrige kamp hvor kostbart det er å spille i undertall lenge. I dag vil jeg påstå det er enda mer verdifullt for laget i overtall. Fordi det som nevnt var en smule varmt utpå Sandvika Stadion.

Rett nok skjer det ikke all verden i 1.omgang. Så jeg kunne like gjerne bare tegnet den legendariske «Streken» (Barne-Tv fra det glade 80-tall). ———–

På fagspråk kan jeg vil beskrive det som for dårlig tempo med ball og altfor få initiativ. Dermed går vi til pause med dobbel-smultring 0-0.

Vi tar over i overtallet!

Vi er noe mer hissige på grøten i 2.omgang. Vi fikk opp balltempoet noe, og etter ca 60 minutter så setter Sander Eng Strand full fart inn i Eidsvolds felt. Hamargutten skøyter inn i feltet og blir tatt på ulovlig vis. Det betyr «elfmeter». Kristoffer Sørensen går frem, men bommer.

Dagen før 4th for July så flagger assistentdommeren. Hva nå? Jo, keeperen til Eidsvoll har ikke stått på strek når skuddet tas. Så da er det klart for duell nr 2 mellom Sørensen jr v. keeper Rusina.

Denne vinner Sørensen jr og vi Gule har tatt ledelsen med 1 mot 0.

I overkant av ti minutter senere blir vi vitne til et strålende Bærum-spill. Henning Hauger slår en solstrålende pasning frem til Ilolo. Han setter fart, kjører slalåm rundt sin back, og legger lavt inn. Foran mål er Sørensen jr som en ekte målsnik og putter sin og lagets andre i varmen!

Nå er kampen avgjort og det kjeftes såpass mye fra Eidsvoll sin ass.trener at han får gult kort. Mulig ordskifte fra 1814 lever videre, dog enn i litt mindre høflige fraser.

På overtid så hamres spikeren inn. Trygve Løberg løper som Warhom selv, og har god nok touch slik at han kommer alene med keeper. Dagens kaldeste avslutning og med det vinner vi 3-0! Forfriskende!

Summa Summarum

Det er Ilolo som markerer seg med sin fart og «skaffer oss» overtall når han blir felt etter kun 12 min. Derfra og inn så blir det for tøft for Eidsvoll. Selv om det tar tid, så klarer vi i 2.omgang å presse nok på at Eidsvoll må resignere.

Defensivt så har vi «ish» kontroll. I etablert så kommer Eidsvoll ikke til noe jeg vil slite tastetrykk på. Enkelte dødballer er småskumle, som Halloween selv.

De strålende kampfakta:

Bærum SK- Eidsvoll Turn 3-0 (dobbelt smultring halvveis)

Laget: Midtgarden-Sjøl- Slemdal (K)- Grimstad- Eng Strand- Frøysa- Arvesen- Sørensen- Kvernstuen- Thorberg- Ilolo

Bytter: Hauger inn for Thorberg (46 min) – Burba inn for Frøysa (69 min) – Haldorsen inn for Kvernstuen (69 min) – Agelin inn for Ilolo (77 min) – Løberg inn for Sjøl (83 min)

Mål: 1-0 Sørensen (str) – 2-0 Sørensen – 3-0 Løberg

Gule kort: Eng Strand, Frøysa, Slemdal ( som er ett kort unna karantene nå).

Rødt kort: Nordlie på Eidsvoll 12 min.

Tilskuere: 101 som solte seg i glansen av seieren!