Herrer A: Rolig blues mot Notodden

Notodden FK- Bærum SK

Endelig! Da er årets PostNord-liga avd 2 i gang! Allerede før oppmøtetidspunktet var bussen lastet, spillerne møtt opp og smilet satt løst. Nå ventet + – 2 timer i buss retning vestover.

Vi ankom i god tid, sola skinte og det meste lå til rette for gjengen som samla seg i steinrøysa 75 minutter før kamp:

Fant Jan Derek kloke ord før start?

Lets get ready to ruuuuuuumble!

Ikke overraskende ser man rust hos begge lag innledningsvis. Faktisk varer det omgangen gjennom. Gradvis har Notodden mer og mer ball, vi ligger lavt. Tidvis presser vi, men det er ikke koordinert nok til at vi klarer å stresse «Blues Brothers» til noen skjebnesvangre feil.

Offensivt så skapes det lite langs bakken hos begge lag. Det blir mye innlegg, og ofte blir den «Gone with the Wind», a la 81 år etter orginalen satt alle rekorder. I løpet av omgangen så klarer hjemmelaget å få seks cornere, men ingen ender opp med å bli farlige av nevnte værfaktor.

Så at det står 0-0 til pause er helt ok. Få sjanser og enda færre skudd. Spesielt skaper vi lite, selv om de siste fem minuttene varmet mer enn pølsa i kiosken!

«Tatt av vinden » har en rating på 8,1 hos IMDB. Vår 1.omgang vil jeg «rate» til 5.0 på samme skala. Helt ok, men vi må holde mer på ball og gjerne bygge opp angrep som vi skulle vært de små byggerne i «Fraglene».

Klare for 2.omgang!

En kamp har to omganger!

Vi er bedre jo lengre omgangen varer. Notodden har ball, men vi stenger rom og Sondre må ikke ut i strekk. Etter 15 minutter så har vi ballen i to minutter sammenhengende og vi skaper noen småfarligheter. Faktisk skårer vi, men det blir annullert for offside. En bedring fra 1.omgang er uansett de første femten minuttene.

Etter en lovende start, så jevner det seg ut. Dette er definisjon av kampen som kan ende med hva som helst.

Mellom 70 og 80.minutt så er det hjemmelaget som er nærmest, dog uten å være så nære. Lukta av uavgjort kjennes lang vei.

I det 82 minutt får vi mer håp om full pot, da Notodden får en utvist. Jeg antar rett nok at da vil hjemmelaget trekke seg bakover. Vi får ha ball, men finnes aldri rett adresse. Det er drama fordi det er uavgjort, men sett rett etter kampslutt, så var ingen av lagene i nærheten av å skåre.

Altså 0-0. Et poeng er ok. Vi er bedre i 2.omgang enn i de første 45 minuttene. Defensivt så er vi solide +, mens vi har noe å gå på offensivt. Spesielt når det gjelder å bygge opp i mange nok trekk.

Jan-Dereks kommentar:

– – Vi var heldige som fikk ett poeng i dag. Notodden er et lag som ville vært helt i toppen av vår avdeling i fjor. Så i dag hadde vi flaksen med oss, sier Bærums trener Jan-Derek Sørensen på telefon fra Notodden.

Årets første kampfakta:

Notodden FK-Bærum SK

Mål: niks og nada! Også kjent som 0-0

Gule kort: Hanche-Olsen

Rødt kort: Notodden 82 minutt.

Tilskuere: 200

Bærums beste: Nytt for året. I dag mener skribenten at kaptein Lars Slemdal var best og syntes klart mest med nykjøpte rosa sko! Heder og ære online!

Laget: Sondre Golden Midtgarden- Lasse Haldorsen-Lars Slemdal (k)-Aaron Kiil Olsen- Christian Hanche Olsen- Erik Frøysa- Jan Aubert-Alex Rønning Olsen- Daniel Berg-Markus Kaasa-Kristoffer Sørensen

Benk: Viggo Haugen-Markus Attila-Adrian Rogulj-Nicolai Grimstad-Hedi Ali- Jørgen Sjøl-Victor Sandsmark Evensen

Bytter: Hedi Ali inn for Rønning Olsen 70 min- Attila inn for Sørensen 79 min- Sandsmark Evensen inn for Aubert 79 min- Rogulj inn for Kaasa 90 min