Herrer A: Regntungt poeng borte mot Florø!

Florø A- Bærum A 3-3 (1-1)

En lang tur og slitekamp ender med poengdeling. Noe som er helt okay, men nok en gang søler vi bort en ledelse de siste 10 minuttene. Denne gang ledet vi med to mål med ti igjen.

La oss spole tilbake til kl 16:00. Da startet kampen, mens regnet hadde holdt på i timevis ifølge YR. Matta så tung ut, og det blåste også ganske solid. Så det ble vanskelig å spille de lange pasningene, og det luktet en god gammal krigekamp.

Innledningsvis er det mye balltap og litt kaotisk hos begge lag. Etter hvert som tiden går, så får Florø mer ball, uten at de skaper noe særlig.

Når vi skaper noe så er vi herlig dødelig effektive. Jon Tveit Rønning har tillit fra start, og han setter 1-0 etter 14 minutter spilt!

Hvis man er nøytral tilskuer, så er nok resten av omgangen dørgende kjedelig å se på. Dog, hvorfor skulle nøytrale velge å se denne kampen enten på forblåste Florø eller via stream? Uansett, så er det ikke så mye drama, og sett med Bærumøyne blir det mindre moro når Florø utligner på frispark etter litt over halvtimen. Fra skrå vinkel og 19 meter så klarer ballen å finne vei bak Sondre Midtgarden. Der og da blåste det en sur vind helt fra Florø til klubbhuset i Sandvika. 

Fra hjemmekampen som endte 0-0 27.april!

Ny omgang, men lik forrige

2.omgang starter ganske likt de første 45 minuttene. Begge lag har noen halvsjanser, resten er litt tilfeldig under gjeldende forhold.

På vår første sjanse i 2.omgang så tar vi ledelsen på nytt. Nok en gang med Jon «Kanon» Tveit Rønning! Skal sies det ikke var noen kanon, men en tap inn fra kort hold. Teller like mye, og det er glede både på klubbhus og på Stadion.

Vi får kampen mer inn i vårt spor, og Florø har ball, men det skapes like lite sjanser her som forslag til løsning av Brexit under Johnson-regjerningen!

Når det er igjen et akademisk kvarter så blir glede til eufori når Brage Breivik setter inn en halvkanon fra 16meteren. Med 3-1 og 15 minutter igjen, så regnet vi nok med at tre poeng skulle pakkes i førersetet på 7-timers busstur hjem. I stedet ble det «stormfulle tider» på slutten

«Ente» kamp der vi mister ledelsen på slutten

Jeg skal ikke starte med en avhandling på muligens hvorfor. Jeg fastslår bare at vi nesten hadde vært klare for gruppespillet i Champions League om våre kamper kun hadde vart i 80 minutter, og ikke 90.

For først varmer leiesoldat Pedersen de 274 betalende (275 totalt- 1 Bærumfan tilstede på stadion- applaus) med redusering når vi akkurat har passert 80 spilte minutter.

Så kommer det ikke noe orkan, men et press som er som en bris. Ikke ukjent på disse trakter av landet, men vi klarer ikke stå imot. For i det 89 minutt så er via høyresiden til Florø de for «ente» gang kommer til farlig innlegg, og typisk nok så er det nå de skårer.

3-3, det er kaldt, surt og jævlig på banen og i klubbhuset vårt milevis unna. Isolert sett er et poeng helt ok borte mot Florø, men når vi leder med to, så skal vi pakke inn tre poeng i bobleplast å ta vare på de.

Nå blir det fortsatt litt spenning iht nedrykkstrid, så får vi gå for tre poeng hjemme mot Elverum lørdag 21 september kl 1600!

Sure, våte og bitre kampfakta:

Florø A- Bærum A 3-3 (1-1)

Laget: Midtgarden-Cornic-Slemdal (K)-Kiil Olsen-Grimstad-Håskjold-D Berg-Pellegrino-Breivik-Rogulj- Tveit Rønning

Bytter: Kidane inn for Rønning 70 min- Sørensen inn for Pellegrino 76 min- M Berg inn for Breivik 90 min

Mål: 0-1 Tveit Rønning i 14 min, 1-1 Callaku i 32 min, 1-2 Tveit Rønning i 57 min, 1-3 Breivik i 76 min, 2-3 Pedersen i 79 min, 3-3 Husa i 89 min

Kort: Slemdal i 54 min ( syvende) og Breivik i 90 min (fjerde og karatene neste kamp).

Tilskuere: 275 betalende. Stor applaus til vår ene fan som tok turen!