Herrer A: Ny kamp- samme kampforløp

Bærum SK – Brattvåg IL 1-3 (0-2)

I 11.serierunde ventet formlaget Brattvåg. De har i senere tid skaffet seg en del poeng og lå plassen foran oss. Så en evt. vinner av dagens kamp tok et steg unna nedrykkstriden.

Vi var med på innmarsjen selv om vi ikke var klare for kamp når fløyta gikk

Beethovens femte

Også kjent som «skjebnesymfonien». Den dramatiske åpningen der illustrerer vår svake åpning på kampen- for nok en gang (6.gang i år) så havner vi under før noen av de 100 tilskuerne har rukket å tørke setet sitt.

Målet kommer også etter at Brattvåg har hatt to store sjanser før målet i det 10.minutt. Så blir vondt til verre når ledelsen dobles etter 15.minutter. Hva som kommer mest av mål eller regn er uvisst der og da. Grått og trist er det i alle fall.

Brattvåg-fansen hadde GRUNN til å juble (selv om ikke det ser sånn ut her). Kult dere tok turen!

Heldigvis klarer vi å summe oss halvveis ut i kampen. Vi skårer- tror vi. Men så er det tydeligvis en ny regel om at det er offside på pasning spilt bakover fra dødlinja. Da er det neimen ikke lett heller.

Så er det gjestene som produserer. Først så er keeper Midtgarden vårt svar på Dominik Hasek (tidenes hockeykeeper). En vill dobbelredning gir oss håp. Noe stolpen vår gjør minuttet senere når Brattvåg er frempå igjen.

Flere mål blir det ikke- i denne omgangen. 0-2 er riktig bilde på kampen. Så for «ente» gang har vår trege start ført til at vi havner i noe Søren Kierkegaard beskrev som «70.000 favners dyp».

Ny omgang- god moral!

Vi går ut i de siste 45 minuttene med en viss tro. Ikke noe Joel Osteen, Hare Krishna eller annen fanatisme. Men gutta viser at de ønsker noe om innsatsen legges til grunn! Det varmer mer enn solbær-toddyen fra kiosken.

Så er det nå en gang slik at Brattvåg er bedre offensivt. Med den konsekvens at vi også står for kampens tredje mål. Så på 0-3 og 30 minutter igjen å spille er dette avgjort i grunn.

Gledelig da er at vi ikke gir opp. Klart at Brattvåg nå senker seg som det skulle vært St.Lucia-natten. Allikevel så mener jeg at vi forsøker etter beste evne.

Så sjansene skapes, men vi har ingen avslutter. Tenk deg noe a la: Liverpool på 80-tallet uten Ian Rush.

Til slutt så kommer GÅLLEN! Sistemann er kantspiller Sylvin Ilolo og det er hans første mål i Gul drakt! Han spiller en god kamp og sånn sett moro&fortjent at han skårer.

Sylvin løper fra alle – kanskje med unntak av Karsten Warholm

Vi presser på, legger om formasjon og forsøker virkelig. Det er ikke noe å utsette på der. Dessverre så tikker tiden av gårde i tråd med en synkende gradestokk- så det hele ender med et utrivelig- dog fortjent- 1-3 tap for Brattvåg.

Summa Summarum

Vi kommer skjevt ut- igjen. Det ødelegger resten av kampen som bærer preg av at Brattvåg har kontroll på kampen. Det som gledes er at vi ikke gir opp og vi tidvis får til noe offensivt.

Også gledelig er at Oskar Haugli får sin A-lags debut! Det er sikkert ikke siste kamp vi ser han bidra i vår vakre (og i dag våte) Gule drakt!

Oskar Haugli med A-lags debut- det gledes!

De klissblaute kampfakta:

Bærum SK- Brattvåg IL 1-3 (0-2)

Laget: Midtgarden-Sjøl-Zalo-Frøysa-Hauger-Arvesrn-Thorberg-Sørensen-Kvernstuen-Ilolo

Bytter: Løberg inn for Sjøl (69 min) – Burba inn for Arvesen (81 min) – Haugli inn for Thorberg (81 min)

Mål: 0-1 (10 min), 0-2 (15 min). 0-3 (60 min), 1-3 Sylvin Ilolo (70 min)

Gult kort: Zalo (hans 2.kort)

Tilskuere: 100 (kult med de fire fra Brattvåg- God tur hjem!)

Bærums beste: Zalo