Herrer A: Nok ett poeng!

Bærum SK- Fram Larvik 1-1 (0-0)

5 serierunder gjensto før sluttspillet starter når vi sparket i gang dagens kamp. På den nedre delen av tabellen har 5 lag nå skilt seg ut, deriblant oss! Så langt i sesongen kan man altså påstå at kampen for å unngå nedrykk står mellom oss og fire lag til. Vi må altså ha tre av dem bak oss når man teller opp regnskapet om 11 serierunder. Da ville en trepoenger i dag smakt fugl, elg og biff!

Klare for kamp!

Sjansefattig, med oss et hestehode foran!

Det er tydelige nerver innledningsvis i kampen. Kanskje kombinert med mangel på ferdigheter. For ingen av lagene fester grepet, være seg spilleovertak eller i målprotokollen. Til det skapes det for lite og for svake sjanser.

Vi må godt ut i omgangen før muligheten kommer, til gjengjeld er det da mulighet med stor M. For på 7 meters hold så klarer vi å skyte over mål. Symptomatisk for kampen og i sesongen så langt. Det rives i hår på tribunen, alternativt rettes på parykken. For slike misser har kostet hårstrå i mengder hitiil i sesongen.

Fram er farligst frempå i det 41.minutt, men fra noe skrå vinkel så gir spissen deres to av våre ballgutter en real løpetur!

0-0 til pause er…tja…Det er til å leve med, men på tribunen vil vi si at vi var 60-40 bedre enn gjestene fra håndballbyen! (Beklager Elverum).

Bedring, men symptomatisk!

Gutta kommer friskt ut i 2.omgang. Til glede for i alle fall 100 av de 114 på tribunen! Allerede etter fire minutter ut i omgangen så kan «Bærum Bærum» spilles på høyt volum over anlegget! På det jeg vil påstå er årets beste angrep, så er Pellegrino sist på den! Nicolay Grimstad skal ha mye av æren for denne goalen! Innsatsen, løpet og teknikken i forkant er verdt 100 kr i inngangspenger alene!

Nico Grimstad med herlig forarbeid foran 1-0

Håpet fra «store stå» er at vi denne gangen skulle skåre det neste målet og! Er så kjedelig å være avhengig av reseptbelagt for å heie på de Gule! Dessverre så slår nerver ut i angst når «Framane» 10 minutter etterpå utligner på frispark. Slettes ikke noe ran, men inn i skauen kjedelig!

Så fra 65 minutter så kan dette ende i hva som helst på tippelappen (selvsagt levert hos Norsk Tipping). Gutta våre i gult vil ha mer. Det som gledes er at vi skaper nok. Det som gremmes er at vi leker «Greven» anno 1990-tallet. Det brennes overalt på en lav sko.

Helt på tampen har vi alene med keeper * 2. Men selv det er ikke nok for nettsus. Slikt kjenner vi igjen fra tidligere kamper, og er nok det som må forandres om vi skal klatre på tabellen!

Det ville seg ikke på slutten

Heldigvis så klarer heller ikke Fram Larvik å skåre, og med en gul og en rød/blå kule flyttet på ramma, så konkluderer en 3er-elev i matte med at det endte 1-1 og poengdeling.

Så vi er fortsatt der nede og kampen for tilværelsen fortsetter!

Summa summarum

Så ble det ett poeng da, men det burde vært tre. Spesielt med sjansene på slutten. Defensivt så holder vi ish-kontrollen, mens offensivt så skaper vi nok til å burde ha 2, kanskje 3.

Tidvis så ser jeg forbedring i oppbygningen til angrep, mens vi i selve boks fortsatt sliter med presisjon. Er ikke noen Simo Hayha på laget enn så lenge.

Gledelig at Jan-Derek tør å gi våre egenproduserte unge i Victor Sandsmark-Evensen og Bastian Hatcher mer og mer spilletid!

De bitre kampfakta:

Bærum SK- Fram Larvik 1-1 (0-0)

Laget: Midtgarden-Sjøl-Slemdal-Grimstad-Hedi-Grimstad-Aubert-Frøysa-Berg-Sørensen og Pellegrino

Bytter: 66 min: Kiil Olsen inn for Berg og Kaasa inn for Sørensen — 76 min: Hatcher inn for Pellegrino — 82 min: Sandsmark Evensen inn for Sjøl og Haldorsen inn for Ziko

Mål: 52 min 1-0 Pellegrino 62 min 1-1 Osestad

Gule kort: Slemdal (hans andre i sesongen)

Tilskuere: 114 betalende og fire måker som fløy over anlegget!

Dagens Bærumsspiller: Nicolay Grimstad!