Herrer A: Noen ganger er det alright…

Bærum SK- Fram Larvik 2-1 (0-1)

…sang Odd Børretzen og vant Spellemannsprisen i 1996. I dag kunne vi spilt den låta slik kampen endte! Det var en lang vei dit, så la oss begynne fra litt før avspark

Lars i 100!

Gratulerer med 100 kamper

Vår eminente kaptein, Lars Slemdal, spilte i dag sin 100 kamp i Gult og Sort (og noen ganger i bortedrakta). Det ble markert, seg hør og bør. Allikevel så skriver jeg et stort TAKK fra alle andre i klubben. Du er et forbilde Lars!

Fram i 95

For helt i hundre gikk det ikke, men de startet bedre enn oss. Gode med ball, det var litt verre med selve avslutningene. De avslutningene som var farlige, fikk vi aldri vite skjebnen til, da vi blokkerte som det skulle vært en sluttspillkamp i NHL.

Samtidig så drepte vi myten om at «corner er mål». For det ble flere cornere her enn i bandy, og det var aldri farlig. Så jeg gleder meg til neste barnefotballkamp der foreldre må bli mer kreative i sine heiarop (evt manipulere statistikk a la Pravda).

Et skudd vi ikke blokkerte derimot var etter drøye halvtimen. Da har «Framane» som de kalles, et frispark fra 17meter. En kanonkule ikke sett siden «Moses» og Aron» skjøt fra Oscarsborg festning! Skåringen kom ikke med Birger Eriksen, men ved Jonas Pereira!

«Visst Fanden skal der skytes med skarpt»

Like før pause kunne det stått 0-2, men frispark fra omtrent samme sted hadde mer 9.divisjonsstandard. Ergo himmelhøyt over og det er meldt om skade i ozonlaget.

Nok en opphenting!

Etter å ha mistet mulighet for pølse i pausen, så var det mer enn magen som romlet ved avspark for de siste 45.minuttene. For ja, de første førtifem ga ikke så mye håp om poengfangst.

Da hadde jeg glemt at vi har lagmoral i bøtter og spann. Flere ganger i år har vi kommet tilbake fra tøffere kampsituasjoner enn i dag. Så også denne herlige augustkvelden med byfest, finvær og amerikansk rockemusikk som nærmeste nabo!

Nicolay Grimstad har vært solid siden han tok lokaltoget fra Asker til Sandvika. I dag ble det også kronet med mål. En suser fra rundt 16-meter. Det var virkelig kveldens for kanonskudd!

1-1 og vi tar mer og mer over. Fram er for all del med, men det er vi som produseres mest og de største sjansene fra 48 og til 80 minutt. Innimellom der så skulle det bli tid for mye drama. Skader, kortsituasjoner og ja…påfyll av pølser i kiosken!

En seier ville smake godt, samtidig så kunne vi også få surstrømning i form av (poeng)-tap. Så hva skal man tørre å håpe på?

Skulle Fram Larvik klare flere slike i kampens sluttminutter?
dav

Frem til 78-79 min så er vi nærmest, men sett bort fra VM i 1966 så må man skåre for å faktisk få mål! I minuttene frem mot 90, så er det Fram Larvik (2.divisjons svar på Ohio State under Urban Meyer) som er nærmest.

Heldigvis så har Sondre nok en god kamp i vårt mål, og det står «X» på tippelappen i det vi passerer overtid.

Noen ganger er fotball MER enn alright

Vi var bitre på alt og alle etter 2-3 tapet på og mot Sotra sist helg. I dag er vi glade for alt som skjedde på slutten. Vi skaper noen halvsjanser, før Adrian Rogulj blir utfordret (uten å vite om det) til boksekamp mot Fram sin keeper.

Dommeren mener det er fy-fy i fotball, og har nok rett i det. Straffe i det 93 minutt. Først en FN-konferanse mellom kampleder og 11 fra Vestfold og omegn!

Til slutt er det klart for det kritiske sparket. Vårt viktigste enkeltspark på en fotball i år for vår del skal tas. Kristoffer Sørensen går frem. Tre steg…innsidetreff og pangtreff ned i høyre hjørnet for keeper!

Kald som en fisk (eller Luca Brasi)

2-1, 94 minutter og akk så herlig det er med overtid!

Vi stikker av med tre poeng, der lagmoral og steinhard innsats er hovedingrediensene for seierskaken!

Herlig Gul jubel på 2-1!

De tørre kampfakta

Bærum SK- Fram Larvik 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 33 min Pereira 1-1 48 min Grimstad 2-1 90 min Sørensen (str)

Laget:Midtgarden-Grimstad-Slemdal (K)-Kiil Olsen-Cornic-Markus-Håskjold-Aubert-Rogulj-Sørensen-Kidane

Bytter:Breivik inn for Markus 71 min- Rønning Olsen inn for Aubert 76 min- Cham inn for Kidane 90 min

Kort: Cornic (kort nr 3) Slemdal (kort nr 6- står over mot Oppsal)

Rødt kort: Sindre Lie (Fram) 2 gule 90 min

Tilskuere: Ca 100 (usikker på hvor mange som dro på tivoli rett etterpå)