Herrer A: Nå begynner det virkelig å sitte!

Kvik Halden- Bærum SK 0-2 (0-2)

Dagens motstander ble nr 2 i fjor i den andre avdelingen. Dette var den første av to kamper for troppen til Kvik Halden denne helgen, så etter en telling fra årets siste kamp i fjor (Åsane hjemme) så spilte 8 stykker i dag! Så forholdsvis inntakt lag.

Vi legger lista…

…allerede etter to minutter! Et frispark i korridor som Slemdal header i hjørnet. Samme Slemdal som har vært ute siden september i fjor grunnet en alvorlig hjernerystelse. Etter 6 måneder ute og hardt arbeid for å komme tilbake så er sjefen selv endelig klar, og hvilken start! Det er så poetisk fortjent! At han spiller godt i 45 minutter og attpåtil får en assist før han velfortjent tok sieata gjør sitt til at han må få en pose karameller helt alene P-T! Oppfordring sendt!

Vi fortsetter å kjøre kampen. Ballinnehav og sjanser er det vi som står for. Skal det være noe å trekke for i 1.omgang er det at vi ikke setter nok. Rett nok skårer vi like får pause med (den åpenbarlige) målsniken Markus Kaasa. På corner fra Joakim Holmedahl så flikker Lars Slemdal den med hælen(!) på første stolpe, og Kaasa er lur og klinisk i avslutningen fra særdeles kort hold!

Foto: Benedicte Grødem Nes

Defensivt så slipper vi hjemmelaget kun til en målsjanse, heldigvis er Sondre Golden Midtgaarden varm nok til å komme ut i full strekk.

Gror godt i klubben!

Det byttes både i pause og tidlig i andre omgang, så alle som satt på ned (og overlevde) minibussen til Halden fikk spilletid. Fra junior fikk Christian Arvesen, Sebastian Sjo og Theodor Agelin sin A-lagsdebut. Altså en 01er-en 02er og en 03er (og svensk enn så lenge).

Vi har god kontroll også store deler av 2.omgang. Man kan hevde med en viss rett at 2.omgang er lik de første 45 minuttene! Det er imponerende mtp at vi stiller et veldig ungt lag!

Summa summarum

Godt start på kampen, god periode midtveis og solid avslutning. Mot en solid motstander, så dette er nok et steg fremover! Sammenlignet med i fjor, så ser det offensive mye bedre ut. Både i oppbygningen, men også at vi har en avslutter som står i stil (Kaasa om noen skulle lure)

Gledelig at Lars Slemdal er tilbake for fullt, og at Jan Derek tør å sende utpå stadig nye juniorer! Theo spilte ca 30 minutter og vokser seg inn i kampen. Noe mindre tid på «Arve» og Sjo, men de fikk sin første smak på toppfotball!

A-lags debut på 03gutten Theodor Agelin! Foto: Benedicte Grødem Nes

Husk i tillegg at Aaron Kiil Olsen som er fast også kun er 01er. Samme ser Erik Frøysa ut til å bli, så det gror godt i klubben og vi tør å gi de sjansen i Gul drakt!

01-gutten Erik Ansok Frøysa! Foto: Benedicte Grødem Nes

Kvik-Halden sitt referat kan leses her:

https://www.kvikhalden.no/blog/post/156557/nyttig-gjennomkjoring-til-tross-for-tap?ispage=true