Herrer A: Moral gir gevinst i form av tre poeng!

Bærum SK A- Mjølner 3-2 (3-2)

Dette var kampen vi ville vinne for å tilhøre riktig del av tabellen. Som er skremmende jevn etter 10-11 kamper. Vi har hatt en fin uke og har fått flere tilbake fra skade og sykdom. Kjekt med tanke på uka vi gikk inn i fra og med i dag med tre kamper på 6 dager.

Dog virket det mer som vi hadde hørt en kjedelig preken eller hadde hatt en dårlig natts søvn når vi starter dagens kamp! For vi er virkelig ikke på. Vi rygger, trekker oss og er generelt sløve. Så hadde det vært Dovendyr på Kalvøya så hadde jeg publisert det som illustrasjon.

Så vi får 0-1 i sekken kun minutter ut i kampen. Vi på tribunen håpet det skulle være kalddusjen som får oss til å våkne. Neida. Spillet fortsetter slik det startet, og de røde gjestene har mye ball. Sånn typ «Barcelona-mye».

Rød jubel tidlig

Med det så skjer også 0-2 etter drøye kvarteret. Der vi nok en gang gir de tid og rom.

Awakenings!

Er en av mine favorittfilmer. Endelig så passer det å promotere den i form av metafor for hva som skjedde ute på banen. For det er så deilig å se vi ikke resignerer. Om det er ulovlig medisin (jmf filmen) vites ikke en sen søndag kveld. Dog så skjerper vi spillet inn så til de grader.

Så vi tar over alt! Det skapes sjanser og på vår tredje brukbare så sitter vårt første mål. Det kommer i form av en dødball og hvem andre enn sjefen sjæl: Lars Slemdal header den inn! Håpets lykt er tent!

Og det går kun minutter får lykta er i flammer! For du verden vi kjører på. Nå er det Jan Aubert som står bak utligningen. Dog er det flere bak denne skåringen. For målet kommer etter fint lagspill der Jan er sistemann med en curl på ballen a la Pål Trulsen i Vancouver 2002!

Så vi er likt igjen etter halvtimen spilt. Enda mer gledelig er at det er vi som spiller fin fotball. Muligens årsbeste de siste 30 minuttene av 1.omgang.

Sjanse på sjanse. Dessverre så brenner vi de jmf sikringsanlegget i Notre Dame.

Helt til Nordlands Kanon står frem: Martin Andre Berg. Vi så senest mot Asker hva han kan få til med skudd. I dag legger aktoratet frem bevis nr 3455 på at han har et godt skuddbein!

En suser i krøsset! 3-2 og snuoperasjonen er komplett!

Ny omgang på alle måter

De som håpet på hockeysifre ble skuffet. Faktisk så ble det måltørke i 2,omgang. Kampen skifter karakter. Det blir lignende mer en krig. Dog av den veldig snille sorten.

Vi er nærmere enn våre venner nordpå. Nærmest er vi når Chima treffer stolpen halvveis i 2.omgang.

Vi lever dog godt med at det ikke skjer noe drama jo lengre ut i kampen vi kommer. Tre poeng er tre poeng og vi klatrer på tabellen.

Det endte med Gul jubel og tabellbyks!

Vi takker alle som var der i dag og håper alle kommer tilbake til onsdag kl 1800 når vi er verter for Vålerenga i NM 3 runde.

De tørre kampfakta:

Bærum SK- Mjølner 3-2 (3-2)

Mål: 0-1 (6.) William Arne Hanssen, 0-2 (16.) Elias Uppheim Skogvoll, 1-2 (25.) Lars Ivar Slemdal, 2-2 (28.) Jan Aubert, 3-2 (43.) Martin André Berg 

Bærum: Sondre Midtgarden – Joakim Amandus Nilsen, Aaron Kiil Olsen, Lars Ivar Slemdal (K), Christian Hanche-Olsen – Jan Aubert, Martin André Berg – Jon Tveit Rønning, Adonai Kidane, Daniel Berg – Chima Vincent Ifejilika

Innbyttere: Adrian Rogulj i 78. min for Ifejilika.  Markus Attila i 83. min for D. Berg, Mansour Sinyan i 86. min for Tveit Rønning.

Gule kort: Christian Hanche-Olsen, Bærum. Nikita Kalinins, Matias Storlien Claeson, Mjølner.D

Tilskuere: 111 mennesker og en haug med litt sene trekkfugler.