Herrer A: Manglet sluttproduktet

Brattvåg IL- Bærum SK 2-0 (1-0)

For dagen i helhvit så var vi klare for å møte Brattvåg. Et lag vi tapte 1-3 mot hjemme for snaue måneden siden Herrer A: Ny kamp- samme kampforløp | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Vi ankom i god tid

Welcome to Twin Peaks

Brattvåg åpner slik vi kjenner de. Raske kombinasjon som kunne ført til farligheter. De er rett nok frempå etter 4 minutter, men Midtgarden har lange bein og bryter ballbanen. Dog ser man at hjemmelaget nærmer seg noe, for vi blir løpende (heroisk) i mellom.

Nærme blir mål etter 27 minutter når de nok en gang spiller «klikk-klakk» og får til avslutning fra 16.meter ish. Det lå i grunn i lufta det målet, sammen med trekkfuglene og tåka som kommer sigende. Både stedet og kampen minner meg i grunn om Twin Peaks nå. Vi lever like farlig som Sara Palmer, for Brattvåg kunne økt til 2-0 etter 34 min. De skyter en halvmeter over fra kort hold.

Vi har noen halvsjanser på tampen, men når det blåses for pause på 45 «sharp», så er det fortjent at Brattvåg leder.

Ilolo kom i firsprang ved enkelte anledninger

Lovende åpning- så kom den sure kløe

Vi kommer kjapt i angrep etter starten av 2.omgang. Spillet i forkant er lovende, avslutningen er ikke helt i stil. Så gjelder det samme for vertene. De kommer til noen avslutninger, men en god Midtgarden holder oss i poengkampen. Minuttet derpå er vi frempå igjen, nok en gang uten å få sluttprodukt av det vi skaper.

Så skjer det som er så bittert, for forskjellen så langt i kampen er primært avslutningene. På sitt velkjente vis «klikk-klakker» Brattvåg inn 2-0 etter 55 min.

Så blir kampen brattene enn alle bakker og berg her i Brattvåg. For hjemmelaget kontrer og det går så kjapt at vi feller som bakerste mann. Grimstad får en tidlig dusj. Nå skal man ha mer enn klatretrøya for å klare oppoverbakken vi har foran oss.

Så kommer en lengre periode av kampen som er like kjedelig som den «moderne» sesongen av Twin Peaks. Brattvåg kontrollerer med å trille, mens vi klarer ikke å bryte ballbanen. Så det trilles ball- frem og tilbake.

Hjemmefansen kan juble for 3 poeng

Med kvarter igjen har vi noen overganger, men dagens ord får bli sluttprodukt. For det mangler hos oss, men ikke hos de gule vertene.

Den eneste med noe temperatur er keeper Brogaard-Larsen hos Brattvåg, som på overtid helt uten grunn klikker i 34 vinkler og slår/kveler Eng Strand. Rødt kort. Ikke noe å si på. Et tips er at Basho foregår i Tokyo:

Summa Summarum:

Brattvåg spiller slik vi kjenner de. Pasningssikkert og hurtig. De har noen småskumle sjanser innledningsvis, men vi holder stand. Dog blir det mål litt før halvtimen med samme oppskrift (klikk-klakk og skudd). Vi har noen halvsjanser, men 1-0 til pause gir riktig bilde på de første 45 minuttene.

Åpningen av 2.omgang er oppløftende, men så kom en sur baklengs. Så blir alt enda vanskeligere når vi får Grimstad utvist. De siste tretti er det null dramatikk i. Vi tar med oss at vi forsvarer oss godt. Så det ender med 2-0 tap.

Kampfakta:

Mål: 1-0 (27 min), 2-0 (55 min),

Laget: Midtgarden (K) – Løberg- Grimstad- Frøysa- Haugen- Hauger- Sørensen- Thorberg- Kvernstien- Grønner- Ilolo

Bytter: Sjøl inn for Ilolo (60 min), Eng Strand for Sørensen (66min), Arvesen inn for Thorberg (66 min), Amer inn for Grønner (80 min)

Gule kort: Løberg (44 min),

Rødt kort: Grimstad (58 min)