Herrer A: La oss terpe på defensive dødballer

Oppsal IF A- Bærum SK A 2-2 (1-2)

I dag satse vi Gule fans å si farvel til nedrykksstrid. Med 3 poeng i dag så ville vi tatt et stort steg unna nevnte strid. Dette virket som gutta skjønte også, for vi er på fra første spark.

Vi har ballen langs bakken, mens de blå vertene har mer kontroll jo høyere opp i stratosfæren den befinner seg. Heldigvis klarer vi å holde ballen i mange nok trekk, til at vi skaper mange nok sjanser.

Med sjanser kommer mål, i alle fall i dag. Vi har kun spilt kvarteret før vi tar ledelsen. At det er Daniel Berg som er arkitekt er det ingen tvil om, men fra min plass bak busker og kvister (nei, jeg snek meg ikke inn), så mente jeg det var Jan Aubert. Fra offisielt hold menes det at det var ex-Bærum Ismar Dizdar som skåret selvmål. Ikke så nøye, vi tar 1-0 ledelsen etter 15 minutter spilt.

Det gror godt på Oppsal.

Jo lengre omgangen pågår, jo mer sjanser skaper vi. Litt «flirosofisk» så var det ikke alle som håpet på 2-0 ledelse, da man skal ha det til at det er den farligste ledelsen i fotball. Selv tar jeg det hver dag i uka og på helligdager!

Nettopp 2-0 får vi også når Jan Aubert denne gang ikke lar det være noen tvil om at det er han som skårer! En kanon fra ca 20 meter finner de nye nettmaskene på Nye Trasop!

Vi nærmer oss høst, og Oppsal samlet gule kort. Alt var fryd, og litte granne gammen når vi nærmet oss pause. Så kommer det «minuta duo horribilis»!

Først redusere hjemmelaget på en dødball. Hodet og inn. Minuttet etterpå blottlegger vi oss veldig etter en corner, og Oppsal kontrer på fint vis. Kun årets redning fra Sondre Midtgarden gjør at vi tross alt kan gå til Oppsal Arena halvveis med ledelsen 2-1.

Svakere omgang og enda svakere dødballstyrke!

Innledningen på 2.omgang er ok nok den, fordi den ligner på de første 45 minuttene. Vi triller, Oppsal slår langt. Hadde det vært et Asbjørnsen og Moe eventyr, så hadde vertene vært «Vandringsmannen» som hadde gått (slått) langt og lengre enn langt.

Dog ble ikke dagens 2.omgang noe eventyr. Mer skrekk a la Stephen King. Selv om selve spillet ikke var så halvgærent, så ble slutten et mareritt sett for oss 14 Gule som besøkte Trasop i dag.

En god mulighet endte like over
dav

Er ikke så mye å bruke tastetrykk på om 2.omgang, det skapes lite. De fleste merker høstvinden, og ungene som var tilstede brukte tiden på telefon, grus og lek mellom trær av flere sorter enn jeg er oppvokst med på Hedmarken!

Når vi kommer til overtiden, så da skjer det! Først får en Oppsal-spiller sitt andre gule, dermed rødt! I tillegg bytter vi innpå en ekstra midtstopper, da vi vet hva som kommer:

Lange baller med sne på! På sin «endte» corner er en av våre uheldig og setter den i eget nett. 2-2 etter 93 min, og særlig mer er det ikke å skrive.

2-2 og slutt på bittert vis.

Det føles som to tapte poeng, og vi er ikke ute av nedrykksstriden (selv om det ikke er noe «kode rødt» ennå). En tapt mulighet, men det er nok av sjanser til å «reise kjerringa». I kveld får vi heller nøye oss med et glass vin med kjerringa, eller gubben om det er slik! 

De tørre kampfakta

Oppsal IF A- Bærum SK A 2-2 (1-2)

Mål: 0-1 selvmål 14 min – 0-2 Jan Aubert 25 min 1-2 Thomas Eeg Kongerud 2-2 selvmål 90 min

Laget: Midtgarden-Cornic-Kiil Olsen-Markus-Grimstad-Håskjold-Berg-Aubert-Kidane-Rogulj-Sørensen

Bytter: Rønning Olsen inn for Berg 80 min- Breivik inn for Sørensen 80 min- Cham inn for Kidane 90 min.

Gule kort: Rogulj (hans tredje).

Rødt kort: Wilhelm Osman Adra (to gule, 90 min).

Tilskuere: 426. Alle kom inn gratis, og 10 stk vant premier på lodd!