Herrer A: Kontrollert 2-0 seier mot Senja

Bærum SK A- FK Senja 2-0 (1-0)

Kun syltynn matematikk kunne få oss til å rykke ned, og bortimot samme regnestykke med motsatt fortegn kunne få Senja til å holde plassen. Så teoretisk alt å spille om, men i praksis så vi tidlig at det ikke var all verden i praksis.

Flotte forhold!

Initiativ fra A til…

…om ikke helt Å, så var det tidlig klart vi var det beste laget på Sandvika Stadion. Etter 12 minutter kommer første sjanse når Max Myrmo demper flott ned og fyrer av. Like utenfor. Minuttet senere så er Thorberg fremme fra kort hold, men headingen går over. Tegn i tiden

Max B M fyrer av. Går like til side for mål.

Senja ypper seg midtveis i omgangen, men det blir med spede dødballer som vi i grunn har kontroll på.

Så fortsetter vår periode med press og halvsjanser. På noe som antagelig ikke er så farlig, så blir allikevel Eng Strand felt inne i boksen når han tar på seg klappskøytene og sprinter inn. Straffe! Kaptein Slemdal går frem. Som sist vi hadde straffe så gjør han ingen feil. Samme hjørne og 1-0 er et fortjent faktum etter snaue halvtimen.

Det nærmer seg middagstid og gutta er tydelig sultne på mer. Vi burde/kunne/skulle skåra 1-2 til inn mot pause i alle fall. Men verken marginer eller ferdigheter er helt tilstede i avslutningsøyeblikket.

Autopilot og gledelig comeback

De siste 45 minuttene er ganske så like de første. Vi har mest ball, Senja legger seg lavt. Tidvis klarer vi å spille oss rundt og/eller forbi. Det tar «syv lange og syv breie» før vi får uttellingen. Men man skal være bra nervøst anlagt om man fryktet for (poeng)-tap i dag.

Så kommer vi til det som er kampens høydepunkt for meg i alle fall. Etter 63 minutter så gjør Jon Tveit Rønning comeback for A-laget. Ca 14 måneder siden sist, så skulle han få bidra den siste halvtimen.

Bidrar gjør Jon «Kanon» og de 10 andre Gule. For vi fortjener å få flere mål. Alt annet av spill er godt nok (i denne kampen) til at vi skal få med oss 3 poeng.

Så skjer det i det 77 minutt når Sørensen avslutter fra 16.meter + – og finner nedre hjørne til den visstnok skumle 2-0 ledelsen.

Som ikke viser seg å være noe skummel. Senja resignerer og vil folk ha tips til Halloween, så er det i alle fall å ikke kle seg ut som 2-0 ledelse. Derimot er Hufsa, Skatteetaten og Gorgon vaktmester alle klart skumlere!

Sola skinner og det når det ender med 2-0 seier er det i det store og hele en flott Gul høstdag.

  • Vår tredje strake seier i serien og femte strake seier på hjemmebane!

Summa Summarum

Om ikke A til Å, så er vi bedre i størstedelen av kampen. Fra stor A til en liten z i alle fall. Målene kommer etter 32 min og økes til 2-0 i det 77 min. Med unntak av en liten periode (ca 20 til 30.min i 1.omg), så er vi bedre enn Senja. Vi er trygge defensivt, skaper nok sjanser og peker kun finger på at vi brenner litt for mye sett i forhold til hva vi skaper!

Kampfakta:

Bærum SK – FK Senja 2-0 (1-0)

Laget: Midtgarden- Løberg- Zalo- Slemdal (K)- Eng Strand- Frøysa- Arvesen- Thorberg- Haugen- Grønner – Myrmo

Innbyttere: Sørensen inn for Grønner (46 min), Amer inn for Thorberg (46 min), Sjøl inn for Myrmo (63 min), Rønning inn for Haugen (63 min), Grimstad inn for Eng Strand (80 min).

Mål: 1-0 Slemdal (32 min), 2-0 Sørensen (77 min).

Gule kort: Frøysa, Rønning og Amer.

Tilskuere: 142. Vi takker alle for støtten og sees 6 nov kl 1300 mot Vålerenga 2

Banens beste: Sander Eng Strand!

Sander Eng Strand ble BB (til venstre i bildet Max Benjamin Myrmo og i rødt til høyre Sondre Golden Midtgarden).