Herrer A: Målsnikenes aften!

Bærum SK – Vålerenga IF 2 —– 2-2 (0-0)

Vår 25. kamp og trettende på hjemmebane ventet. Sammen med sur vind, men ingen trekkfugler, så ventet motstander Vålerengas rekrutter. Dog virket det ikke helt som vi var klare for kamp. For første gang i alle mine PostNord-år så ser jeg kun ett lag på innmarsjen…

Vålerenga og dommertrio var alt stilt opp.

Lovende start, så forandrer kampbildet seg med rødt kort

Vi starter kampen på godkjent vis. Innledningsvis så kommer vi til noen innlegg fra kant, men vi har verken folk eller Røde Kors-hund som sniffer på innlegget. La oss glede oss over de lovende tendensene.

Så passerer vi 18.minutter og kampens mest avgjørende situasjon oppstår. Vår debutant fra start Haugli går inn i en duell og får korrekt rødt kort pga. en for høy fot som treffer ansiktet til en på «Enga».

Enga er nære mål i 1.omgang

Etter dette så får Enga mer plass til å trille ball og den sjansen benytter de seg av. De skaper noen store sjanser og burde nok gått til pause med en ledelse. Dog så er det mye man burde her i livet:

kildesortere, trene, gjøre lekser, stemme, hilse på naboen m.m…

…er dog ikke alt som man gjør. Ei heller på den grønne matta. Så 0-0 til pause blir det.

Enga tar initiativet, vi avslutter med stil!

Ikke overraskende så fortsetter gutta fra Oslo slik de avsluttet 1.omgang. Triller ball, er tålmodige og tidvis finner de hull i vårt forsvar. Allerede etter 5 minutter ut i 2.omgang så skjærer en ball igjennom oss som kniv i nykjerna smør og alene med Midtgarden så er kampens første mål et faktum.

Kampen fortsetter med et lite Vålerenga-overtak. Ikke noe dominans a al City mot United. Men nok til at man skal være særs sveiseblind om man ikke kan anerkjenne bortelaget som det beste/førende laget ute på vårt nylagte kunstgress.

Fotballgudene er av samme oppfatning over hvem som fortjener mest. Belønningen kommer halvveis ut i de siste 45 da Enga øker til 0-2 på en flott utført kontring.

Nå virker det som kampen er avgjort og frykten av det blir forsterket i de påfølgende minuttene. For det er lite tak, vilje og initiativ fra våre. En enkel seilbåt kaster loss og det ser ut til at både båt- og kampsesong er over for i år når vi passerer 80 minutter.

Helt i det fjerne skimter vi fortsatt skuta ut i Oslofjorden. På «Kadda» derimot så skimter vi håp om noe gøy. For Hauger har kommet inn og curler inn 1-2 på vakkert vis. Selv om vi ikke trenger noe ut av denne kampen, så tenner dette målet på tampen en ny vilje hos oss!

Så vi fortsetter å trøkke på og kaptein Slemdal skårer 2-2 like etterpå. Målet oppstår på et flott angrep fra kant der vi (endelig) klarer å fylle på med folk i boks. Selv en hund fra Røde Kors med manglende luktesans og syn hadde fått den i mål! Nå er det 2-2. Herlig å se litt gnist på slutten!

Vi håper på 20 minutter tillegg. Men dommerteamet vil nok rekke noe annet utover ettermiddagen, så det blir med de sedvanlige par-tre. Så vi rekker ikke mer, men vi avslutter kampen på beste vis, selv om vi i perioder er tamme!

Kaptein Slemdal tok tak offensivt de siste 10 minuttene

Summa Summarum

Ok start. Så får vi rødt kort og Enga får initiativ som de tar vare på. Det er 0- 0 til pause der Enga er nærmest. Så får de sine (fortjente) mål i første halvdel av 2.omgang. Alt tyder på tap, men helt på tampen gjør vi forandringer og vi klarer å fighte oss til både 1-2 og 2-2. Jeg trur 2-2 i fotball heter uavgjort. Alt i alt helt ok, og det viser flott moral!

Kampfakta :

Bærum SK- Vålerenga IF 2 — 2-2 (0-0)

Laget: Midtgarden – Eng Strand – Slemdal (K) – Haugli – Løberg – Thorberg – Frøysa – Haugen – Arvesen – Amer – Sørensen

Bytter: Ilolo inn for Amer (46 min), Myrmo inn for Arvesen (46 min), Hauger inn for Løberg (65 min), Grimstad inn for Thorberg (65 min), Haldorsen inn for Eng Strand (80 min).

Mål: 0-1 (50 min), 0-2 (67 min), 1-2 Hauger (89 min), 2-2 Slemdal (90 min)

Rødt kort: Haugli (18 min).

Tilskuere: 65 ulike varianter av vindtette jakker!

Banenes beste: Erik Frøysa kan fylle for 500 kr på Circle K!