Herrer A: Ineffektivitet kostet oss dyrt

Bærum SK – Fløya 1-2 (0-2)

Siste motstander før serien «snus». Halvspilt om du vil. Så eneste laget uten seier så langt- Fløya, ventet på andre halvdelen.

Flotte forhold i dag!

God start- så kom straffen

Vi er friske fra start. Det er høyt press, gjenvinning av ball og generelt så ser det lovende ut etter 10 minutter. Så er det oss og evnen med å komme bakpå tidlig da. For «ente» gang så slipper vi inn en baklengs tidlig, og ikke bare en. I dag gjør vi det to ganger i løpet 11 minutter (11 og 22). Så vi har gravd oss ned i et hull.

Som vi forsøker etter beste evne å komme ut av. Det er ikke noe å utsette på viljen. Derimot så stopper det ofte i motstanders boks. Vi er vel det eneste lag i PostNord som ikke har en rendyrka spiss.

Så vi er ofte sånn noenlunde nære, men vi får ikke betalt. Så til pause går vi på 0-2 der baklengsmåla kommer av umarkert spiller fra corner på 5 meter (!!) og 0-2 på at vi ikke klarer å klarere ballen etter et angrep.

God moral å bygge videre på

Vi er bedre enn Fløya også i 2.omgang. Gutta har på ingen måte gitt opp, men som nevnt to-hundre-førti-ganger de seneste 7 ukene: Vi har ingen avslutter. Så selv om vi bygger opp bra, så har vi ingen mann som kan avslutte (bra nok til å få mål).

Vi presser og forsøker, bytter gjøres og Slemdal flyttes opp som oppspillspunkt. Det funker ok det, for vi vinner en del 2.baller. En skåring av kapteinen blir annullert for angrep på keeper.

Når målet først kommer med Burba, så er det «too little, to late». For kampuret viser 92 minutter. Rett nok er det litt til, men ikke nok tid til at vi får noe betalt.

1-2 i 92 minutt (ballgutt lengst til venstre innser tiden ble for knapp).

Så da ender det med bittert 1-2 tap og vi ligger såvidt over nedrykksstreken halvveis (1 poeng mot de tre nederste lagene).

Tungt å tape

Summa Summarum

Nok en (resultatmessig) tøff start betyr et kampbilde der vi får ha ball og halvsjanser etter hvert. Så viser gutta god vilje kampen igjennom, men får ikke ballen i mål før i det 92.minutt. Det blir for sent og det ender med 1-2 tap.

Laget: Midtgarden- Løberg- Zalo- Slemdal (K) – Kroglund Haugen- Frøysa- Arvesen- Hauger- Ilolo- Sørensen- Kvernstuen

Bytter: Thorberg inn for Hauger (18 min) – Burba inn for Arvesen (73min) – Agelin inn for Løberg (82 min) og Haugli inn for Frøysa (82 min).

Mål: 0-1 (11 min) , 0-2 (22min), 1-2 Burba (92 min).

Gule kort: Løberg, Thorberg, Slemdal, Zalo, Ilolo og Frøysa

Tilskuere: 60 stk.