Herrer A: Greit borte mot Moss

Moss FK- Bærum SK 1-1 (1-0)

En svale gjør ingen sommer, men at man endelig kan spille fotballkamp bidrar! Vi møtte Moss i januar hjemme, da tapte vi 2-4 ( http://baerumsk.no/herrer-a-da-er-vi-i-gang/ )

Dagens kamp ble som forventet, av mang en grunn, en helt annen. Først fordi det er lenge siden man har spilt mot motstander. Dernest fordi begge lag ville teste 20 + spillere, så det ble definisjonen av en treningskamp.

Innledningen, i grunn største delen av 1.omgang, holder nok som bevis A for denne påstanden. Begge lag roter, personlige feil forekommer oftere enn man liker og det var en klassisk stillingskrig. Selv om det ikke sto om noe annet enn evt ære, for de som er opptatt av slikt.

Etter hvert så gir kampen oss en del gode svar på hva som vil møte oss når seriespill starter (11 juli). Vi ser vi må jobbe med egen frispilling (er slik vi slipper inn 1-0), og det å koordinere eget press. Det ble mer Bærum C enn A på dette i dag.

Vårt mål kommer på dødball og de lærde strides om det var Adrian Rogulj eller Erik Frøysa som skal krediteres. Ifølge dommer, som tross alt er øverste myndighet, så er det Erik Frøysa som skal krediteres. Skuddet ble avfyrt av Rogulj, men fikk en retningsforandring hos unggutten Frøysa.

Ni bytter i pausen

Vi lar samtlige som tok turen til Moss få spille (sett bort fra sportslig leder som sto halvt på utsiden). De fleste ble byttet halvveis, populært kalt pausen på fagspråket.

Det gledelige er at fire juniorer fikk sjansen, det i tillegg til de to faste fra før. Altså de faste er Erik Frøysa og Aaron Kiil Olsen, men nå fikk også Thomas og Frederic Chaisee Storødegård, Christian Arvesen og (kaptein på junior) Bastian Hatcher rikelig med spilletid. Ikke noe av «skryte-minutter» på slutten, men en hel omgang!

Frederic, Christian, Thomas og Bastion fornøyde med å spille A-kamp

Det gror godt fra Jr 1, og det bringer kjærkommen bredde i A-lagsstallen!

I og med det ikke var lov med tilskuere så kunne jeg fablet om alt fra flyvende griser til glimrende skudd. I sannferdighetens navn så var det vel mest været som opptok folket som kunne være tilstede! Til gjengjeld så smalt det saftig fra «Tor med hammeren»

Det endte 1-1. Noe som er fair, og ikke så viktig. Vi fikk noen svar, noen nye spørsmål, men alle fikk kjærkommen spilletid og som nevnt ble fire juniorspillere testet. Så på det meste var det fem personer født 2001 i Gul drakt + en som er året derpå!

Neste treningskamp er kommende lørdag borte mot Kvik-Halden, før serien starter påfølgende lørdag borte mot Notodden!