Herrer A: Gjennomkjøring mot KFUM

KFUM A- Bærum A 4-0 (1-0)

En kort ferie er unnagjort, nå venter den lange sure høstsesongen! Dog så er det niks, null og nada som minner om høst i midten av juli. Sola steika og vi ble enig på forhånd med drikkepause halvveis i hver omgang.

Klart for kamp på det flotte anlegget!

Hjemmelaget, KFUM, hadde visstnok også hatt 10 dagers ferie. Dog virket det ikke slik, for de er ute i «110» fra startblokka. De triller ball i hatt, så vi bruker (for) mye krefter på å jage etter lærkula.

Med ballinnhav kommer også sjanser, og de putter sin første for dagen etter åtte minutter. Dog så var det visstnok offside, så vi slapp unna med skrekken. I syv minutter til. For de av dere som er gode i matte så er 8+7= 15 minutter. Kvarteret er passert da de får sin første (godkjente) skåring.

Vi hadde nok å gjøre defensivt innledningsvis

Den kommer via høyresida, inn i 16-meteren. Først redder Sondre Midtgaarden, men på retur er de rød/hvite først frempå, og med er vi bakpå i målprotokollen. Fullt fortjent etter spill og sjanser, selv om vi fortsatt er i innledningen på kampen.

KFUM fortsetter i samme stil. Dog så holder vi stand i antall innslupne, mest fordi Sondre er bakerste skanse og har god hjelp av Aaron Kiil Olsen og kaptein Lars Slemdal som begge spiller en solid kamp.

Offensivt derimot så skapes det lite. Det blir jo vanskelig når vi er mest i egen defensiv side, og når vi får ball så klarer vi ikke ofte nok å holde på den til å flytte opp nok folk. Så våre (forsøk) på angrep blir lange baller. Der har «Kåffa» full kontroll. Mer enn hva Jesus hadde på sine profeter.

Kalddusj av en start…

…på 2.omgang. Vi har gjort en rekke bytter, men det har de unge kristne fra Ekeberg og. Så de rundt 30 på tribunen visste ikke helt hva vi skulle forvente av de siste 45.minuttene.

Samtlige får rask svar på tiltale. For KFUM er betydelig bedre. Ball i hatt er visstnok ett uttrykk. I dag er det en god beskrivelse på kampen sett under ett, men spesielt de første femten minuttene av 2.omgang.

De ruller ball, vrir spillet og bevegelsene er raske. Så vi er et steg bak hele veien. Mot et godt OBOS-lag blir du straffa da, så vi slipper inn både 2-0, 3-0 og 4-0 på det som er en kalddusj av verste sort innledningsvis i 2.omgang.

Nå betyr ikke resultat noe i treningskamp, men hjemmelaget føler de har gjort det de må+ litt til. Så de girer ned, og fra nå av og kampen ut så er vi mer med.

Noen halvsjanser og «ferieskudd» avfyres, men vi er ikke i nærheten av å skåre.

Da venter Fram Larvik neste søndag

Så igjen appellerer vi til de mattekyndige blant oss. 4-0 ender det. Som etter mitt beste skjønn gir et riktig bilde av kampen. Vi har mest å gjøre defensivt. Tre av målene bakover slippes inn på kontringer (eller overganger, hva er egentlig forskjellen?).

Offensivt så har vi ikke nok ball over tid til å skape så mye. Det blir litt på slutten da det er giret ned, og noe på dødballer. Uten at vi er i nærheten av å være dødelig effektive av den grunn.

Vi slapp unna skader, og stiller per nå (13 juli) et slagkraftig lag fra og med neste søndag da vi møter Fram Larvik borte kl 1800.

PS! Emmanuel Kot Tafese og Martin Andre Berg er foreløpig de på skadelisten.

De knusktørre kampfakta:

KFUM- Bærum SK 4-0 (1-0)

Mål: 1-0 15 min, 2-0 50 min, 3-0 53 min og 4-0 etter 59 min.

Laget: Sondre Midtgaarden~Simen Lyngbø~Aaron Kiil Olsen~Lars Slemdal (K)~Nicolay Grimstad~Mansour~Attila Markus ~Hallvard Haaskjold~Daniel Berg~Adonai Kidane og Adrian Rogulj

Bytter: Jan Aubert- Joakim Nilsen- Aron Christensen-Kristoffer Sørensen- Chima- William Naper- Simon Bern og Odin Berre

Kort: Ingen røde, noen gule. Men de gule betyr ikke noe i treningskamper

Tilskuere: Ca 30 stykker som alle fikk fin farge etter to timer i sola.