Herrer A: Før kampen mot Asker

Kampen spilles på Sandvika Stadion onsdag 4 august kl 1800

Status på oss:

Vår tiende kamp for året og vi står med tre seiere, en uavgjort og fem tap. Det gir oss en 9.plass med 10 poeng og 12-14 i målforskjell.

Vi har ingen ute med karantene og har fått litt fri etter en lengre periode med intenst kampprogram. Så alle skal være klare for spill.

Referat fra våre tre siste kamper:

Herrer A: Årsbeste ga gøy på landet | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Herrer A: Snipp, snapp, snute- elendige straffer fører til at vi er ute | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Herrer A: Buss for tog | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Status på Asker:

På sine ni første kamper så står opprykksfavorittene 1 mil vestover med 6-1-2 og 22- 9 i målforskjell. Så de er absolutt med og kjemper om opprykk.

På sine tre siste kamper har de vunnet to og tapt en. Referatene fra seirene mot Moss og Florø kan leses Deilig seier i Moss / Asker Fotball og Seier mot Florø / Asker Fotball

Så sliter jeg med å finne noe på deres hjemmeside/sosiale medier om tapet for Ullern. Så får vi se hva jeg finner først av levningene til Jimmy Hoffa eller flyet til Amelia Earheart eller noe info fra tapet mot Ullern.

Kommer tilbake med mer info her på hva enn som dukker opp først. Dog kan turen til Machus Red Fox (MI-USA) Jimmy Hoffa – Wikipedia og Lae i Guinea Amelia Earhart – Wikipedia ta nok med tid før avspark som er om 45 timer.

De har ingen ute med karantene, så vi antar Skogheim sine menn kan stille sterkt.

Overganger:

Inn: Behajdin Celina (Åskollen), Trygve Solberg Aarstad (Vålerenga), Fisnik Kastrati (KFUM), Mathias Fjeld Gulliksen (Strømsgodset. Var utlånt til Florø i fjor), Obilor Denzel Okeke (Skeid), Jesper Harberg Disen (Egen juniorstall)

Ut: Sivert Westerlund (Raufoss), Sivert Strangstad (Egersund), Jørgen Solvang Nilsen (Moss) Alfred Scriven (Mjøndalen, tilbake etter lån), Ciise Abshir, Benjamin Sunde (Ullern)

Laget trenes av Vegard Skogheim. En taktisk ringrev som virkelig har fått sving på Asker de siste 12 månedene. Ellers så har de divisjonens beste offensive spiller i Didrik Sereba. Som sammen med KILs Adem Guven er toppskårer med 9 nettkjenninger.

Historien mot Asker:

Vi møter Asker hvert år og i de syv siste oppgjørene er status 2-1-4 med målforskjellen 13-13 (!). Legg merke også til at det har vært 6 røde på de siste 7 kampene (her «leder» Asker med 4 mot våre 2).

Praktisk info:

Avspark er onsdag kl 1800 på Sandvika Stadion.

Billettsalget er åpent fra 1630. Betal fortrinnsvis med Vipps eller kort. Det vil være masse ledig parkering i nærhet nå som badesesongen er på hell.


Mediadekning:

Budstikka er gode på lokalsport og sender kampen live her:

https://www.budstikka.no/fotball/se-lokaloppgjoret-her/653279!/

Videre så blir kampen bli dekket LIVE med tekst på vår Facebook-side, og det vil komme egen video i forkant og etterkant av kampen + sedvanlig referat! – Det uansett om vi vinner eller taper, så dekker vi laget tett og ærlig!

Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet | Norges Beste Utviklingsarena for unge spillere og ledere (baerumsk.no)

https://www.facebook.com/baerumsk

Bærum Sportsklubb (@baerum_sk) • Instagram-bilder og -videoer