Herrer A: «Fångad av en stormvind»

Arendal FK- Bærum SK (3-0)

Det var kjølig når vi ankom og lite visste vi at det skulle bli verre når dommeren blåste for pause. For vi har jo spilt jevnt mot alle i år, men i vår siste kamp i 2020 så avsluttet vi med alt annet enn stil.

Arendal starter med ball og er det skapende laget. Etter 10 minutter så spiller de ut på kant, inn i feltet der det fylles på med folk- ergo 1-0.

Kun minuttet derpå så skyter de fra noe skrått hold rett på Aron. Hardt og over han, men under tverrliggeren. 2-0. Så mens Carola sang «Fångad av en stormvind natt og dag», så trenger man ikke mer en kun dag for at dette var i essensen avgjort.

Nå trengte de to tilreisende mer enn kaffe får å holde på varmen. Arendal har full kontroll, men vi gjør det så altfor enkelt for de. De trenger jo kun skape en sjanse per skåring.

De 50 på tribunen er nok enige om at Arendal er bedre og vi er nummer to i de fleste duellene. Vi har rett nok noe sporadiske angrep, men vi mangler samhandlingen offensivt. Så det ender aldri i noe sluttprodukt.

3-0 kommer etter halvtimen sånn ca. Nok en skudd som går på Aron C, men like fullt i mål. Nå er det kjedelig å være Gul, være seg bane, benk, tribune eller foran pc-skjermen.

Vi går til pause på 3-0 til vertene, og det er fortjent. Om enn noe effektivt (5-0 sjanser). Det har vi ikke vært i år, så derfor ligger vi der vi gjør på tabellen.

De siste 45

I alle fall tatt grep i pausen. Vi stiller enda yngre og formasjon er lagt om. Nesten umiddelbart kunne vi skårt, før Arendal ås absolutt burde gjort det samme minuttet etterpå. Det er åpent begge veier, men finner ikke veien i nettmaskene

Vi er med mer nå. Etter 50 minutter så har vi skapt to store sjanser, sammen med å ha slått tidenes verste corner. Det er ikke bare bare.

Vi presser høyt i starten og vil i alle fall utpå her! Det gledes! Vi bryter høyt i banen og Frederic C S har en god mulighet som følge av det. Så vi takker for bedring i spill og innstilling!

Spillet er mer jevnt nå. Arendal styrer mot tre poeng og en femteplass, men vi kjemper i alle fall for 10 eller 11 plass.

Dog er det klart halvveis ut i 2.omgang at begge lag er klar for garderobe. For det er ikke så mye å skrive hjem om. I alle fall om man bruker postkort og har dårlig med spalteplass.

Vi står høyere i banen, vinner ballen oftere enn tidligere. Dessverre er produksjonen like laber. Samtidig etterlater vi oss bakrom. Sett i lys av resultat forståelig vi kaster terningen i håp om redusering.

Dog blir det ikke noe mer mål, så ender med 3-0 tap.

Summa Summarum:

Vi får en kalddusj og blir fanget av en stormvind etter 11 minutter. Så med 2-0 tidlig så er kampen i grunn avgjort. Vi er uansett to hakk bak Arendal, spesielt i mangel av offensivt spill. Er jo beskrivende for 2020, så sånn sett greit å få det belyst.

Bedring i 2.omgang. Det tar vi med oss.

Sesongens siste kampfakta:

Arendal- Bærum SK (3-0)

Laget: Christensen-Hedi Ali-Kiil Olsen-Slemdal (K)-Grimstad-Aubert-Frøysa-Sørensen-Ziko-Pellegrino-Kaasa

Bytter: Haldorsen inn for Pellegrino (46 min) – Chaisee Storødegård inn for Grimstad (46 min) – Sandsmark Evensen inn for Hedi Ali (64 min)- Hatcher inn for Aubert (71 min) – Sjøl inn for Kiil Olsen (81 min)

Mål: 1-0 (10min), 2-0 (11 min), 3-0 (36 min),

Gule kort: Aubert-

Tilskuere: 50. En Bærum-fan utenfor porten!

Bærums beste: Bussjåføren som brakte oss tur og retur.