Herrer A: Divisjonsforskjell!

Bærum SK- Ull/Kisa 0-4 (0-4)

Status før kamp var tydelig om man tittet på tabellen og i tillegg hadde bortekampen i mai friskt i minne, så ja: Vi visste dette ville bli tøft. At det skulle bli oppoverbakke a la fjelletappe i Le Tour de France var allikevel i overkant. For i de siste kampene har prestasjonen vært solid.

Dette endte med Citys lek med united. Så skal jeg forsøke å ikke bli helt Nietzsche i dagens referat.

Game, set and match!

«Kisa» som jeg tror de kalles blant de lokale på Jessheim tar tidlig kontrollen på kampen. De spiller rask pasningsfotball og vi blir løpende etter. Sjelden gunstig, og spesielt i dag når det var varmere her enn i Gobiørkenen i Mongolia (ja, jeg har dobbeltsjekket).

Når de grønn/sorte i tillegg spiller direkte så havner vi på etterskudd tidlig. Fire minutter er spilt når kast flikkes videre og derfra så bankes det til fra 17 meter. 0-1 og en særs ufrivillig kalddusj.

Som skal bli til isbad kun fem minutter senere. Gjestene kommer veldig lett til på vår kant og fra skrå vinkel settes «numero dos» inn for dagen. Det er spilt 9 minutter og det står 0-2. Så nå må vi forsyne oss av samme «mat» som Lance Armstrong gjorde i sin tid for å henge med på den stadig voksende oppoverbakken.

Mer jubel på Jessheim enn i Manchester (united) i dag.

Om ikke annet så holder vi oss for gode til slikt «kosttilskudd». For vi møter, som overskrifta indikerer, et lag som nok er å finne en divisjon opp når pensjonistene sitter i godstolen og ser på WC i langrenn, mens vinterkulda setter inn.

Tilbake fra Lahti og ned til oss på «Kadda» så kommer vi på en visitt når Jatta legger inn til Bransdal ved 5-meteren. Vi Gule ønsker oss straffe, men en godt plassert dommer bruker «vaske-bort-tegnet» på den. Så i og med det ikke er VAR og dommeren har samme makt som Lukasjenko, så forblir det ingenting ut av den situasjonen.

Så kommer 0-3 etter drikkepausa der Ull/Kisa får stå like alene i vår boks, som det undertegnende gjorde på alle ungdomsfester. Dessverre for oss med samme utfall også. Brutal nedtur og med 0-3 i sekken så har fjelletappe blitt til selveste K2. Og vi har ikke Løke til VG om dødsangsten på K2: – Jeg er så glad og lettet nå – VG på vårt lag.

Derimot får en bra besøkt tribune visse former for angst når «Kisa» kun minuttet derpå øker til 0-4. Langs kant og inn i mål fra kort hold.

Med det så er det ikke mer å skrive om i 1.omgang. Det er rett og slett et OBOS-lag vi møter og da er vi per nå ikke gode nok.

Vi ble presset langt bakpå i dag!

Siste 45 minutter- hva skal man si?

Jeg lovte å ikke bli helt som Nietzsche i The Turin Horse – Wikipedia , til tross for at det er mange nok hester her i Lommedalen man kan klemme på og få nervøst sammenbrudd med.

Amerikanerne har et godt begrep på kamper som er avgjort med tid igjen: «garbage time«. Sånn er utgangspunktet fra første spark i de siste 45 minuttene. For man skal være bra religiøs, eller Phil Dunphy fra «Modern Family», for å tro på seier her med når vi har samme sifre som united mot Brentford.

Alle tilstede her på Sandvika Stadion, inkludert de på banen, er ikke så frelste. Så det ender med rolig tempo, og det meste går rolig for seg. Vi tenner til i enkelte dueller og i etterkant, men selv om det er knusktørt rundt anlegget, så tar det aldri fyr på selve anlegget.

To gule kort til oss på Haugen og Thorberg er vel det som kan nevnes. Så kom det heldigvis ingen skader.

Noen tanker på tampen

  1. Ja, vi tapte denne. Men se mot hvem. Det er laget som har ledet serien hele veien. Det var ikke denne vi måtte vinne, selv om avstanden til sikker plass er ubehagelig per nå. Fra NÅ av mot Kjelsås, Brattvåg, Eidsvoll m.m så skal vi ta poeng! Vi har vist den siste tiden at vi har nivå til det (bl.a mot Hødd og i 87 minutter mot Asker).

Veien blir tøff, men vi har det i oss!

2) Så er det gledelig å ta med at Rasmus Løvseth endelig er tilbake fra skade, og fikk over en omgang. En sterk duellspiller som vi kan få mye ut av i det offensive spillet.

Rasmus er tilbake- det gledes!

3) Unge Hertzenberg fikk virkelig smake på PostNord når han kom inn etter 41 minutter. Flere friske initiativ fra Ludvik H som blir spennende å følge videre.

Lekent oversteg fra Hertzenberg

SUMMA SUMMARUM

ULL/KISA punkterer kampen tidlig. De er bedre på det meste og det blir stygt på resultattavla etter 45 minutter. Så er det som alt nevnt ikke så mye å analysere fra 2.omgang, men det gledes at Rasmus kan spille igjen!

Vi slipper gjestene for enkelt til langs kant eller på dødball, mens vi fortsetter å kladde offensivt.

Knusktørre kampfakta

Bærum SK- Ull/Kisa 0-4 (0-4)

Laget: Midtgarden, Agelin, Eng Strand, Slemdal, Grimstad, Hauger, Augdal, Arvesen, Jatta, Haugen, Bransdal

Bytter: Løvseth inn for Jatta (41 min), Hertzenberg inn for Agelin (41 min), Ilolo inn for Arvesen (67 min), Thorberg inn for Augdal (84 min)

Mål: 0-1 (4 min), 0-2 (9 min), 0-3 (36 min), 0-4 (37 min)

Gule kort: Haugen og Thorberg

Tilskuere: 253 innnfor portene, og flere tusen på andre siden av gjerdet!