Herrer A: Det går framover!

Bærum SK – Fram Larvik 1-0 (1-0)

Årets første hjemmekamp, uten at det var invitert til vafler, pølser og baluba av den grunn. Litt leit, for all annet lå til rette for kos her nede på Sandvika Stadion!

Så byr gutta opp til dans med sin hittil beste prestasjon og!

Tempo fra start!

Begge lag er ivrige etter å spille ball. Det skal gå fremover og det raskest mulig. Man ser det også når begge lag tar dødballer hurtig.

I løpet av kampens 5 første minutter så kommer to av kampens største sjanser. Vi bommer fra 3 meter og åpent mål etter en god kontring, mens gjestene blir stoppet av Sondre som redder med et langt bein! Heldigvis så er det ingen på tribunen som setter noe i halsen, mest fordi det ikke var lov med tilskuere!

Oppskriften utover kampen er at Fram triller, vi ligger kompakt og får til gode overganger. Slik fortsetter det utover mens badetemperaturen synker fra 20 til 19 grader. De tre Fram-supporterne på utsiden av gjerdet får se sitt lag «vinne lillebror i midten», mens vi tidvis setter inn et offensivt press og vinner ballen.

Vi er tett oppe i ballfører

Like før pause så har vi en corner og på den setter vi ballen i mål! Sistemann fra 2 meter denne gangen er Nicolay Grimstad og på en måte som kun midtstoppere får til bredsider han den i mål! 1-0, klokka som for anledningen IKKE var påskrudd ville vist 42 minutter spilt.

Alt i alt en god defensiv omgang (sett bort fra nevnte sjanse de får etter 5 min). Offensivt er det et skritt videre, men det meste av oppskriften er at vi utnytter all det bakrommet som Fram Larvik gir oss. Det er nok plass der til å bygge tivoli, 9 hulls golfbane og attpåtil klemme inn 20 studenter på hybler!

PS! Vi satt klubbrekord i antall offside med 7. Ikke siden Arbeiderpartiet hadde ordføreren i Bærum har vi hatt så mange offsides.

Lagene fulgte hverandre

Ny omgang- samme oppskrift

Når vi er godt, enten i matveien eller i reisemål, så kopierer man gjerne det. Man vil alltid oppleve mors kjøttkaker, kamp på Wembley eller høre på Celine Dion bare en gang til!

Slik var det også med dagens kamp. Slik ble det vel i bunn og grunn og!

Gjestene i blå/rødt og hvitt får låne ballen vår. Dog så skapes de like få sjanser som Norge mot Luxembourg! Noe skyldes godt press, noe skyldes av god defensiv organisering! Gledelig er det like fullt!

Det gjøre bytter på begge lag, men kampbildet inneholder de samme fargene. Det er noe Bob Ross med «happy trees» over det hele.

På slutten så kommer 03-Theo og ikke fullt så 03-Henning inn! Det gledes at Henning får sin debut for oss Gule!

Det gikk stadig framover!

Jeg må ljuge skikkelig hvis jeg skal skrive det var drama på slutten. Det skjer ikke all verden. Det som fantes av badefolk har gått hjem, det ser ut som bortelaget vil og! Det er tross alt litt å kjøre hjem på en hverdag.

Summa Summarum

Det er flere ting vi er bedre på i dag enn før. Vi presser bedre samlet enn før og orker å holde presset til langt ut i kampen!

Så klarte vi å bruke mye mer av våre indreløperere både med og uten ball. I alt skaper vi noe sånn som 6-1 i sjanser og vinner fortjent. Det er god defensiv struktur i laget og jeg vil spesielt fremheve Benjamin Zalo som leser spillet og bryter gang på gang. Trygg og sterk i duellene!

Gutta har fri i morgen, så det kommer video på fredag når vi tar en prat med noen av våre Gule helter!

Strålende forhold for kvelden kamp!