Herrer A: Da er vi i gang- klassisk åpningskamp

Bærum SK A- Stabæk A 0-2 (0-2)

Da var det endelig dags! Til tross for blest, minus og en eim av snø så var det endelig kamp igjen. Treningskamp riktignok, men i januar er vi sulteforet, så selv en runde «lillebror i midten» hadde mettet.

Motstander var Stabæk, som tok kjøreturen før rushtrafikken fra Bekkestua og ned til selve smørøyet for handel og det politiske sentrum i vår felles kommune: Sandvika

Kampen ble kun 2*30 etter bortelagets ønske.

Og med det så er resten av «avhandlingen» om det som skjedde på vår flotte, varme og myke matte:

Innlesningen er jevn nok den. Når ett av lagene har ball, så legger det andre laget seg ned på egen defensiv med fokus på kontroll. Så man får trille ball, slik Norge visstnok gjør i Håndball-VM i 2.omgangene (skal ravnene ha det til, jeg ser ikke på hands).

Var ballen ute? Mono-ii på vei til norsk fotball (eller VAR som det heter fra japansk til norsk)

Noe utover 1.omgang så er Stabæk dyktigere til å bygge opp angrep, og selvsagt er det Gift fra de blå gjestene som gir de rundt 90 kalde sjelene på tribunen en varm gave med sin perleskåring. Vender av rundt 16-meter`n og smeller den i lengste motsatt vei. 0-1 og det er nesten fristende å juble selv for en Gul supporter.

Dels pga vakker skåring, og dels fordi det er ***** kaldt her på AJ Arena.

Omgangen fortsetter i jevnt nok spor. Forskjellen ligger i at «De Blaa» som fansen deres dyslektisk nok liker å skrive, setter sine sjanser. 0-2 kommer i det 25 minutt ved Kasper Pedersen.

Vi er med i kampen inn mot pause, og begge lag er bedre enn Follobanen, og med kun 30 minutters omganger så er vi ikke bak skjema når dommer blåser for halvtid kl 1628. Inn til buljong og instrukser for begge lag.

Jevne dueller

Ny omgang- tar med oss god defensiv struktur og tidvis bra offensiv

Som kjisjeen vil ha det til: treningskamper i januar handler mest om å komme i gang. I alle fall lite å skrive i det store og breie om. I så fall blir stipendiatet til gjeld når innholdet ikke blir til all verden.

For de siste 30 er solide fra vår side- for all del. Men noen actionfylt halvtime blir det ikke. Sagt på annet vis, «Fantorangen» vinner dagens halvtime om man skal gå ut i fra underholdning. Så denne kampen, så «Med hjartet på rette staden» på en kjip bronseplass.

Dog er det ikke underholdning som er i fokus, for det skal testes og forsøkes. Hva spill og spillere angår. Med minus 6 og kampstart kl 1600 på en fredag så er det for tidlig og «friskt» til at det skal være moro.

Vi får fint utbytte av å møte Eliteserie-lag + – ish…og noen svar kom nok.

Det byttes jevnt og trutt i slike kamper

HelGule Arvesen sier en kommentar på vei inn i garderoden -Gøy å spille kamp igjen og spesielt mot en motstander som Stabæk. Skulle gjerne spilt litt lenger og kanskje få skårt et mål på slutten. Vi viser at vi er et lag som kan henge med og styre kamper. At det er mange spillere som har det som skal til for å overraske i serien i år, samt at vi har tatt steg allerede sammenlignet med i fjor.

En slags vinteridyll – om enn ikke helt slik Postgirobygget beskriver

Summa Summarum:

Vi henger med med Stabæk i årets første kamp for begge lag. Defensivt har vi god struktur og vi ypper oss offensivt. Flere får testet seg, og kampen har verdi slik sett.

Neste test er allerede på onsdag 25 jan kl 1600 – hjemme på AJ Arena mot Skeid – med varm toddy, pølse, vaffel og kaffe om jeg får fikset maskinen.

1 comment for “Herrer A: Da er vi i gang- klassisk åpningskamp

Comments are closed.