Herrer A: Årsbeste ga ingen poeng

Bærum SK – Hødd 0-1 (0-1)

7.serierunde og vi var verter for topplaget Hødd. Dette var for øvrig vår fjerde kamp på 11 dager (attpåtil ekstraomganger i cupen), så det å møte Hødd nå var vel ikke helt «what the doctor ordered».

PS! Grunnet tekniske utfordringer kommer kampbilder først i 14tiden mandag

Bortelaget best første 15 min

Starten skremmer en godt besøkt tribune. I alle fall 80 % av tribunen som holdt med oss. For de blå-hvite fra en lang busstur herfra starter bra, for ikke å si best. De triller rundt oss og vi blir spilt lave.

Så kommer også betalingen for deres gode (pasnings)-spill. 10 minutter og 0-1 er ett faktum. Tre trekk fra midten og avslutning inne i vår boks ned i hjørnet. Der og da tydet ikke noe på at dette skulle bli prestasjonsmessig en sterk kamp.

Vi tar over- minutt for minutt

Så skjer det motsatte fra cupkampen forleden. For da «falt vi sammen» når vi tok ledelsen. Nå tar vi tak og tar over. Først kommer vi tilbake og det er jevnt, før vi «minutt-for-minutt» blir bedre enn gjestene fra Ulsteinvik.

Vi skaper halvsjanse på sjanse, men uansett om det er langs bakken eller i lufta, så er fellesnevneren at det ikke vil seg. Bl.a. har vi når Arvesen hurtig spiller videre til Eng Strand som avslutter like utenfor. Det kunne nok blitt nok ett kremmerhus fra sprintspesialisten fra Hamars beste østkant.

På tampen skjer det mindre, men følelsen at det er 0-1 til pause er surere enn trekken fra Oslofjorden.

Arkivfoto 2021

Vi fortjener mer enn hva vi får betalt for

2. omgang er i grunnen «copy paste» fra den siste halvtimen av 1.omgang. Hødd legger seg bakpå, vi har mye ball og nok av sjanser til at vi burde/kunne/skulle skåre. Sagt på annet vis så er vi bedre mellom 16 til 16 enn Hødd, men vi klarer aldri – SPOILER – å sette det vi skaper i mål.

Det skyldes en mix av oppfordrende forsvarsspill, ikke altfor mange av de helt store sjansene og noe «uflaks».

Defensivt så er det sjelden Hødd kommer til noe, selv når vi presser på med mange mann offensivt. Så ros til de bakre rekker i dag.

Offensivt så kommer vi til en del langs kanten, men innleggene havner ofte i keeper-sonen, og når det er mer klister enn det er Zalo på hanskene til burvokteren, så ender det med smultring for vår del. Ikke de gode med kokos på, men en bitter offensiv en.

Vi forsøker heroisk på tampen, og det hele minner om klassisk «box-play» i ishockey, men det nærmeste vi kommer er den klassiske «redning-på-strek» i 89 minutt.

Så det ender slik som i fjor, med 0-1 tap for Hødd.

Arkivfoto 2021

Summa Summarum:

Hødd får betalt for god åpning og tar ledelsen etter 10 minutter. Fra der av og til siste spark er vi stadig bedre. Vi skaper nok av sjanser til å skåre både en og to, og det hadde holdt til seier det, for defensivt så er vi solide etter en kalddusj innledningsvis.

Vi tar med oss en solid prestasjon og det er gledelig at nok en langtidsskadet spiller kommer med et innhopp på slutten (Nygaard). Nå bygger vi videre, for det vi presterer i dag er bra nok til å slå alle i denne serien.

Kampfakta:

Bærum SK- Hødd 0-1 (0-1)

Laget: Midtgarden, Grimstad, Slemdal (K), Zalo, Haugen, Augdal, Arvesen, Myrmo, Eng Strand, Bransdal, Sørensen

Bytter: Jatta inn for Slemdal (51 min), Hauger inn for Myrmo (58 min), Nygaard inn for Arvesen (75 min), Ilolo inn for Augdal (75 min).

Mål: 0-1 (10 min)

Gule kort: Slemdal, Grimstad

Tilskuere: 183

Dagens Comfyball-spiller: Henning Hauger